Taylor Swift og Calvin Harris har slået op
Kendte

Kendispar har slået op

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 2. juni 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så holdt kærligheden ikke længere for de her to superstjerner.

Stjerneparret Taylor Swift og Calvin Harris er ikke kærester længere. De to stjerner er for nylig gået fra hinanden efter at have været kærester i 15 måneder.

Parret mødtes første gang til et event i starten af 2015, hvor de blev introduceret for hinanden af deres fælles ven Ellie Goulding, og begyndte kort tid efter at date.

Læs også: Se Taylor Swift og Calvin Harris' første møde

Taylor og Calvin har været megaprivate omkring deres forhold, men man har ikke været i tvivl om, hvor vilde de har været med hinanden, når man har set små glimt af deres forhold på de sociale medier.

Læs også: Taylor Swift og Calvin Harris er det rigeste celebpar

Snøft! Vi er kede af, at det ikke holdt mellem Calvin og Taylor. Forhåbentlig kommer de begge godt igennem bruddet.

I galleriet kan du se, hvilke stjerner der crusher på Taylor Swift:

StjernerdercrusherTaylorSwift

- Mit ’must-have’ til en tour er: 1. Grapefrugter. 2. Luke. 3. En ordbog. 4. Taylor Swift. 5. Flere ønsker.

Instagram

- Mit ’must-have’ til en tour er: 1. Grapefrugter. 2. Luke. 3. En ordbog. 4. Taylor Swift. 5. Flere ønsker.

Foto: Instagram

- Er det virkeligt????? Det er for sindssygt. Ja, det er Taylor Swift, der giver mig det her surfbræt. WTF sker der for mit liv, skrev Ansel på Instagram, efter hans celebcrush Taylor havde overrakt ham en pris til Teen Choice Awards.

All Over

Da det her billede blev taget, havde Austin et kæmpe crush på Taylor, har han afsløret. Derfor var han også helt elektrisk for at tage billedet med hende, da han tilfældigvis mødte hende på en café. Senere fik han lov til at opvarme på hendes tour.

All Over

- Du er en sand prinsesse fra et eventyr. En moderne prinsesse. Jeg er så ked af, at det har taget så lang tid for mig at svare dig, men jeg tænkte, at valentinesdag ville være det perfekte tidspunkt at skrive den her note og simpelthen bare sige… ”Jeg var også så fortryllet over at møde dig”, skrev Owl Citys forsanger i et svar til Taylor Swift.

All Over

- Alle har et crush på Taylor Swift. Hun er typen, der knuser hjerter. Jeg ville elske at lave musik med hende.

All Over

”Orange Is the New Black”-stjernen har afsløret, at hun crusher på Taylor Swift, mens hendes forlovede crusher på Kristen Stewart.

All Over

- Alle spurgte mig om det samme hele tiden: ”Dater du Taylor Swift?” Desværre var jeg nødt til at fortælle dem, at jeg er single, men at jeg crusher på hende. Ja, det er sandt – jeg har crushet på Taylor i et stykke tid! Det er jo åbenlyst, hvor smuk hun er, skrev Lucas Till på Myspace, efter han havde mødt hende på settet til ”Hannah Montana: The Movie”.

All Over

- Jeg har tænkt mig at bage nogle småkager til hende, for det ved jeg, at hun kan lide, sagde The Vamps-stjernen inden sit møde med Taylor Swift. Men det gik lidt galt, da han mødte sit crush.

- Jeg kom til at snuble. Jeg havde svært ved at tale. Det var så pinligt, for de andre drenge var bare helt på, og det var jeg slet ikke.

All Over

MegetMere