Kendte

Kendall Jenners og Harrys Styles’ private ferie-billeder lækket

Af Marie Søndergaard 21. marts 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Man må sige, at det her virkelig er en af de negative ting ved at være kendt.

Vi har allerede set flere søde billeder af Harry Styles og Kendall Jenner, da de var på ferie sammen på en båd for et par måneder siden. Stjernerne ved, at der er en risiko for, at fotografer finder ud af, hvor de er, og det virker som om, de lærer at leve med det. Men det samme gælder helt sikkert ikke for ens private billeder! De skal forblive private, med mindre man selv vælger at dele dem.

Læs også: Harrys og Gigi Hadids superakavede øjeblik

Det valg har Kendall og Harry ikke truffet, men nu cirkulerer deres private feriebilleder fra båden på nettet. Harrys mor, Anne, besøgte dem på båden, hvor hun tog billeder af Harry og Kendall sammen, og det er hendes iCloud, der er blevet hacket. Anne har siden slettet sin Twitter, da hun ikke ville se på de mange fans, der var ellevilde over de søde billeder, hvor Kendall og Harry ser smilende og glade ud, men skaden er allerede sket.

Læs også: Sang Harry virkelig lige det her?

- Vær venligst opmærksom på, at min mor ikke er tilbage på Twitter, så alle nye profiler er falske. Til jer, der laver dem: Synes I ikke, at min mor er blevet krænket nok? har Harrys søster, Gemma, skrevet på Twitter.

Det må være virkelig træls for både Anne, Harry og Kendall. 

Se Kendalls forvandling herunder!

SeKendallJennersvildeforvandling

MegetMere