Kendte

Harry Styles’ og Gigi Hadids superakavede øjeblik

Af Stine Kærsgaard 23. november 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Awkward alert! Det her øjeblik mellem Harry og Gigi ville de fleste nok gerne have været foruden.

Åh, alle kender de der frygtelige øjeblikke, hvor man spørger sig selv: skal jeg give hånd eller kramme vedkommende, jeg hilser på nu?

Læs også: Gigi Hadid trodsede modelmål

Gigi Hadid var ikke i tvivl om, hvem hun skulle give hånden eller kramme, da hun mødte alle bandmedlemmerne fra One Direction til American Music Awards, hvilket skabte en ret så akavet situation.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den smukke model valgte nemlig at give Harry et håndtryk og de tre andre drenge nogle varme kram … og det var ret tydeligt, at der var noget ”bad blood” mellem hende og Harry. Se videoen her:

Hvis vi skal komme med et godt bud på, hvorfor Gigi valgte at give Harry den kolde skulder, så tror vi, det handler om, at Harrys tidligere flammer er Gigis bedste veninder. Ekskæresten, Taylor Swift, er jo en af Gigis bedste veninder, og han har også datet Kendall Jenner, som jo altid hænger ud med hende.

Læs også: Harry Styles går kold over Taylor Swift

Og de fleste har nok prøvet det der med at møde en god venindes ekskæreste og bare synes, det er ret underligt. Man ved supermeget om hinanden, men snakker ikke sammen mere.

På nettet har flere skrevet, at de tror, Harry går så langt som at rulle øjne af Gigi, da han indser, at han ikke bliver krammet og derfor vender sig om og går. Vi er dog ikke helt overbeviste. Hvad siger I?

Se billeder af Harry og Kendall her ...

HarryStylesogKendallJenner

MestLæste