Kendte

Kendall Jenners kæreste åbner op om deres forhold: "Det er ikke hårdt"

Ema Seferovic 9. marts 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: John Angelillo/UPI/Ritzau Scanpix
Basketball-stjernen Devin Booker åbner op om sit forhold til realitystjernen og modellen Kendall Jenner. Læs her, hvordan han har det med deres forhold.
Kærlighed kan være svær at finde ud af, og den bliver ikke nemmere af at være i spotlightet. Men for parret Kendall Jenner og Devin Booker er det ikke ligefrem "hårdt". Eller i hvert fald ikke, hvis man spørger Devin.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg vil ikke sige, at det er hårdt, fortæller Devin, da han bliver spurgt indtil, om hvordan han har det med, at hans forhold til den verdenskendte model Kendall Jenner er i mediernes søgelys.

- For at være helt ærlig, så nyder jeg livet max, og det er så nemt for mig at sige, for livet har ikke altid været lige nemt for mig. Men jeg føler virkelig, at jeg er et godt sted nu. Jeg elsker min familie, de mennesker der er omkring mig, og den mulighed jeg har for at præge den her verden og den yngre generation, der ser op til mig, fortæller den populære basketball-stjerne til det amerikanske nyhedsmedie Wall Street Journal.

En privat romance

Parret er kendt for at være meget hemmelighedsfulde og private. Det er sjældent, at de deler billeder og videoer af hinanden online, men vi har samlet et par sjældne kæreste-opslag her.

MestLæste