Kendte

Kendall Jenner og Hailey Bieber laver præcis de samme venindeting som dig og din BFF

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 4. december 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er ingen hemmelig, at de to it-modeller Kendall Jenner og Hailey Bieber er bedsteveninder, men trods deres stjernestatus, så laver de altså også helt almindelige venindeting - ligesom alle os andre.

I anledning af Hailey Biebers 24-års fødselsdag delte den 25-årige model Kendall Jenner flere posts af venindernes forhold gennem tiden, og det viser sig, at de to veninder laver mange af de samme ting, som vi laver med vores veninder.

De to supermodeller har været veninder i en del år, men faktisk var Hailey Bieber bedsteveninder med Kylie Jenner, den yngste søster i Kardashian/Jenner-familien, før Kendall Jenner overtog pladsen. I dag er der slet ingen tvivl om, at Kendall og Hailey er bedsteveninder – faktisk har de to it-modeller været veninder siden 2013, og kan altså i år fejre deres 7-års lange venskab.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Efter voldsomt skænderi: Kendall vil aldrig tale med Kylie igen

Som en hyldest til bedsteveninden, Hailey, delte Kendall Jenner en masse billeder af de to veninder sammen - som offentligheden aldrig har set før.

På billederne får vi et indblik i deres venindeforhold, der byder på alt fra sleepovers, grineflip, venindesladder til shoppingture i Ikea - og er jo et skønt billede på, at de to modelveninder, trods deres verdensberømmelse, bare er ’helt almindelige’ veninder.

Foto: @kendalljenner

Der er ingen tvivl om, at de to veninder er meget tætte og spiller en stor rolle i hinandens liv – faktisk var Kendall med til at arrangerer Haileys polterabend før det officielle bryllup med sangstjernen Justin Bieber.

Læs også: Se Hailey Biebers nye tatovering, der hylder Justin

Om man er stjernekendisser eller ej, så viser Kendall og Haileys venindeforhold os, at venindetitlen for dem, er præcis som for os andre – millioner på kontoen eller ej.

MestLæste