Kendte

Efter voldsomt skænderi: Kendall vil aldrig tale med Kylie igen

Af Karen Emilie Thalsgaard 14. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I det seneste afsnit af 'Keeping Up with The Kardashians' kommer Kendall og Kylie ud i et fysisk og voldsomt skænderi, der resulterer i, at Kendall aldrig nogensinde vil tale til Kylie igen.

Hvis du har en søster, så kender du helt sikkert den uskrevne, men ikke desto mindre, dødsensalvorlige hovedregel: Du låner aldrig nogensinde tøj uden at spørge først, punktum! Og det gælder også tøj, du har lovet du. Desværre for Kendall Jenner var den regel, tydeligvis, gået hendes lillesøsters næse forbi...

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I den seneste episode af 'Keeping Up With the Kardashians' har Kardashian/Jenner-damerne besluttet sig for at tage en tur til Palm Springs - en tur, der i virkeligheden blev planlagt på grund af et tidligere skænderi mellem Kim, Khloé og Kylie, hvilket momager, Kris Jenner, mente en ’bonding-trip’ til eksotiske Palm Springs helt sikkert kunne råde bod på.

Læs også: Kylie Jenner har lavet en sang, der er gået viralt på TikTok

Og efter alt at dømme begynder ferien godt. Kendall og Kylie nyder at have tid sammen, hvilket de normalt aldrig har, og beslutter sig for, at det glædelige gensyn skal fejres med en tur i byen. Derfor er Kendall nødt til at låne et af Kylies outfits, fordi supermodellen ikke selv har pakket noget festligt tøj med på turen. Og det er her, at helvede bryder løs…

Den aftale var tydeligvis ikke en ægte aftale, for der går ikke længe før Kylie selv vimser rundt i det outfit, som hun havde lovet ud til sin storesøster Kendall… Du kan se klippet her:

Og selvom det måske er lidt overdrevet at blive så sur, så forstår vi godt at når alle andre ligner en million og man selv ligner en, der bare skal i skole eller på arbejde, så er det lidt op ad bakke. Og som forventet, starter det så det vilde skænderi imellem de to søstre, der tydeligvis er helt uenige om den aftale de indgik tidligere på aftenen: ”Som om, at du fortjener outfittet mere? Uanset om du er en hater eller ej, så skal du ikke ødelægge min f***** nat. Jeg har det godt”, hvortil Kendall svarer; ”Du har allerede f***** ødelagt min aften. Så jeg kan gøre, hvad f*** jeg vil.” Jep, pointen er ikke til at tage fejl af – du stjæler aldrig nogensinde din søsters tøj - heller ikke det, hun har lovet ud.

Læs også: Se billederne: Khloé Kardashian ligner en anden kendis på en prik

Og faktisk sluttede skænderiet slet ikke her. Efter deres bytur besluttede Kendall, Kylie og Corey Gamble nemlig at tage tilbage til Los Angeles for at feste videre, hvor Kylie nægter at køre Kendall hjem. Ifølge People, udtalte Kylie; ”hvorfor skulle jeg køre dig hjem, Kendall? Jeg kører ikke hele vejen igennem byen for at sætte dig af derhjemme.” En lang historie kort, så udvikler skænderiet sig så voldsomt, at Kylie ender med at bore sin hæl ind i Kendalls hals, hvorefter Kendall slår hende.

Til sidst sætter Corey og Kylie Kendall af på en tankstation, hvorfra hun selv må finde et lift hjem. Senere udtalte Kendall følgende: ”Jeg taler aldrig nogensinde til Kylie igen. Det faktum, at min søster, mit eget blod, reagerede på den måde, er så foruroligende”

Puha, sikken en omgang. Vi krydser fingre for, at de bliver veninder igen, og glæder os til at følge med i de kommende afsnit.