Kendte

Se billederne: Khloé Kardashian ligner en anden kendis på en prik

Af Line Lei Mohrsen Jensen 5. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er ingen tvivl om, at Khloé Kardashian af og til ændrer sit look. Nu har stjernen fået en ny frisure, og flere af hendes følgere mener altså, at hun ligner Ariana Grande på en prik.

Hvis vi siger en perfekt eyeliner, lange hestehaler og en god portion highlighter, hvem tænker du så på?

Måske Ariana Grande? For hvis der er noget, som sanggeniet særligt forbindes med, udover hendes fantastiske musik, så er det hendes altid skarpe look.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nu er Ariana bare ikke (længere) den eneste, som kan sammenkædes med de tre karakteristiske ting, for der er nemlig en anden stor kendis, som rocker looket, og det er en af stjernerne fra Kardashian-klanen.

Den 36-årige stjerne, Khloé Kardashian, postede i fredags et opslag på sin Instagram, og dette har fået flere af hendes følgere til at undre sig over, om det egentlig er hende, som opslaget forestiller.

Instagramopslaget består af en billedserie af Khloé, som er iført et par lakbukser, en korset og ikke mindst Ariana Grandes ikoniske frisure og makeup - nemlig en hestehale og en "on point" winged eyeliner.

Khloé ligner altså til forveksling den smukke sangerinde, Ariana Grande.

Læs også: Hylder Justin Bieber Selena Gomez i ny tatovering?

Billederne har derfor fået flere af Khloés følgere til at kommentere, at hun ligner Ariana på en prik, og faktisk har de to stjerners udseende så stor en lighed, at nogle endda har kommenteret: ”Ariana ser så godt ud her” og "Woow jeg kunne ikke se, at det var dig".

Det er faktisk ikke første gang, at Khloé Kardashians udseende bliver sammenlignet med en anden stjernes, hun er nemlig tidligere blevet forvekslet med Disney-stjernen, Selena Gomez, eftersom at hun postede nedenstående opslag.

Hvem bliver Khloé mon sammenlignet med næste gang?