Kendte

Kendall Jenner i shitstorm: "Hun er diskriminerende"

Af Anna Løwe 29. august 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Endnu en gang er et medlem af Kardashian-Jenner-familien er endt i en lidt dramatisk shitstorm. Denne gang er det Kendall Jenner, og på Twitter ser det ikke særlig godt ud for hende.

Kardashian-Jenner -søstrene har altid været kendt for drama – og for at få rodet sig ud i nogle ret dramatiske situationer. Det sidste halve års tid har det mest handlet om Khloé Kardashian og Kylie Jenner, fordi Khloés ekskæreste, Tristan Thompson, var hende utro med Kylies eks-BFF, Jordyn Woods. Hele verden fulgte med i dramaet, og det er endt med, at Khloé gik fra Tristan, og Kylie skar hånden af Jordyn og har erstattet hende med nye BFFs.

Læs også: Drama mellem Kylie Jenner og BFF Jordyn Woods: Kæmpe skandale for hele familien!

Men nu er det altså Kendalls tur. Supermodellen lagde nemlig en story på Instagram forleden, hvor man kunne se, at hun havde fået lavet cornrows – og så gik der ikke lang tid, før hun blev beskyldt for at være kulturelt upassende. Kendall er på Jamaica på ferie med Hailey Bieber og Justine Skye, og det er altså herfra, hun har postet story’en. Nu mener Twitter-brugere, at Kendall diskriminerer ved at sætte sit hår på en måde, der stammer fra en anden kultur.

Se alle kommentarerne nedenfor:

Hvad synes I? Må man godt ’låne’ af andre kulturer, eller skal man holde sig langt væk fra sådan noget?

MegetMere