Kendte

Ke$ha tog til Afrika for at finde sig selv

Af Marie Søndergaard 15. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ingen kunne genkende Ke$ha, da hun tog på backpacker-rejse til Afrika!

Hvad gør man, hvis man er en verdenskendt popstjerne, men har brug for at komme helt ned på jorden og føle sig som et helt normalt menneske igen? Man gør sig selv uigenkendelig og tager på backpacker-rejse til Afrika!

Læs også: 15 fede facts om Ke$ha

Det gjorde sangerinden Ke$ha i hvert fald, før hun indspillede sit andet album "Warrior", der udkommer til december. Og det var slet ikke særlig svært at undgå at blive genkendt - Ke$ha skulle nemlig bare tage sin næsering ud, og så var der ingen, som kunne se, hvem hun var.

- Jeg havde hverken bodygards eller min manager med. Jeg tog af sted helt alene med min rygsæk, og det gik helt fantastisk, fortæller Ke$ha.

Læs også: Ke$ha - Jeg har været sammen med et spøgelse

Ke$ha er stor dyreelsker, så hun gjorde meget ud af at hjælpe dyr på sin rejse. Og hun var især vild med de løveunger, hun så i Afrika, så vild at hun efterfølgende farvede sit hår samme farve som de små løvers pels - fordi hun gerne vil ligne dem!

Rejsen hjalp den 25-årige sangerinde til at komme helt ned på jorden og finde sig selv efter at have rejst verden rundt som popstjerne, og hun havde de fedeste oplevelser på sin tur, så hun vil gerne af sted igen på et senere tidspunkt.

Læs også: Er Ke$ha og Justin Bieber det nye musikpar?

MegetMere