Kendte

15 fede facts om Ke$ha

Af Line Thamawat 23. marts 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hun er sindssygt sej, helt sin egen og sprængfuld af talent. Her er 15 spændende facts om Ke$ha...

1. Ke$has fulde navn er Kesha Rose Sebert

2. Hun er født d. 1. marts 1987 i Californien, USA.

3. Ke$has mor Pebe er også sangskriver, og de skriver tit sange sammen.

4. Ke$has familie var meget fattig, da Ke$ha var lille. De måtte samle rabatkuponer til madvarer, og mange gange måtte Ke$has mor Pebe tage Ke$ha med på scenen, når hun optrådte og kigge efter hende der, i stedet for at hyre en babysitter.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

5. Ke$has første hit hed "Tik Tok", men mange lagde mærke til hendes vilde og karismatiske stemme, da hun sang på Flo Ridas sang "Right Round".

6. Det er på grund af pengemanglen i Ke$has liv, at hun begyndte at skrive $ i stedet for s i Ke$ha.

7. Af musikalske indflydelser har Ke$ha nævnt Beck, Queen, Madonna, Johnny Cash, Aaron Neville, Bob Dylan, Beastie Boys, The Damned, Velvet Underground, Talking Heads og Blondie.

8. Ke$ha har nogle interessante tekster, for eksempel i "TikTok", hvor hun synger: "Before I leave, brush my teeth with a bottle of Jack". Og her betyder "A bottle of Jack" en flaske Jack Daniels, som er en whisky. Mange blev meget forargede over det, og har efterfølgende spurgte hende, om hun virkelig opfordrer folk til at børste tænder med alkohol. Hvilket hun sarkastisk svarede: "Ja, det gør jeg faktisk. Hver dag. Alle. Specielt otteårige. Altså, hvad snakker du om? Selvfølgelig gør jeg ikke det. Come on!"

9. Ke$ha har tre tattoveringer.

10. Da hun var yngre, blev Ke$ha tit frarådet at blive sanger på grund af hendes udseende. Hun siger selv: "Jeg var kejtet. Og buttet. Og i skoleorkestret. Kunne du forestille dig, at en kejtet, buttet pige, som var i et skoleorkester, kunne ligge nummer et på pop charten? Nej vel?"

11. Ke$ha er med i Katy Perrys musikvideo til "I kissed a girl".

12. Ke$ha selv skrevet alle sangene på sit album "Animal".

13. Kesha betyder "liderlig" på papiamento, som er det oprindelige sprog i Aruba (hvor man både snakker papiamento og hollandsk).

14. Hun drømmer om engang at arbejde sammen med Prince, og hun brød engang ind i hans hus for at få ham til at producere hendes album "Animal. Det gad han dog ikke, og hans vagter smed hende ud.

15. Ke$ha har engang boet i sin bil.

Læs også: Leelas favoritter i april

MestLæste