Kendte

Katy Perrys venner bekymret over hendes nye fyr

Af Thomas Flindt 14. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Katy Perrys venner er ikke helt trygge ved, at hun nu dater charmøren John Mayer, selv om han efter sigende skulle have ændret sig.

Efter bruddet med Russell Brand har Katy Perry holdt lav profil. Den kulørte sangerinde har koncentreret sig om musikken, familien og vennerne, men nu dater hun igen.

Katy Perry er i flere forbindelser blevet set sammen med musikeren, John Mayer, der har en noget plettet fortid. Det bekymrer hendes veninder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- John har et ry for at være en rigtig charmør. Hvis folk troede, at hendes eks, Russell Brand, var slem, så er John meget værre, fortæller en kilde til Daily Star.

Læs også: Katy Perrys optræden skal i retten

John Mayers dating-liste er da også lang og ikke mindst imponerende: Jennifer Aniston, Cameron Diaz, Taylor Swift og Kim Kardashian, som de mest kendte navne. Men den kvindeelskende musiker har ændret sig - siges det.

Efter at have gemt sig tre år i sit hjem i Montana, trådte John Mayer igen frem i rampelyset med sin nye cd "Born and Raised", der er meget anderledes i forhold til hans tidligere produktioner.

Læs også: Stylefight - Katy Perry og Jennifer Lopez

Det skulle ikke kun være hans musik, der har ændret sig - også Mayer selv er blevet et nyt menneske. Og andre kilder fortæller, at han vil overbevise Katy Perry om, at han er den rigtige for hende.

- John har haft et godt øje til Katy i et stykke tid, og han prøver at overbevise hende om, at han er den rigtige for hende. Katy tror på ham, og deres forhold udvikler sig. Nu skal hun besøge ham i Montana, og Katy er stille og rolig blevet varm på tanken om at være kærester med John, fortæller en kilde til kendisbloggeren Perez Hilton.

Læs også: Katy Perry tror stadig på kærligheden

Tror I, at John Mayer er den rigtige for Katy Perry?

Vi Unge Facebook, Vi Unge

KatyPerrystilgalleri

MestLæste