Kendte

Katy Perrys skøre hemmeligheder

Af Thomas Flindt 24. oktober 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I et nyt interview afslører superseje Katy Perry nogle af hendes skøreste hemmeligheder – læs dem her!

Superseje Katy Perry sendte i går sit nye album "Prism" på gaden, og med den store succes hun fik med sit første hit "Roar", er der lagt op til endnu flere supergode popnumre fra stjernen.

I forbindelse med sit nye album lavede Katy Perry et interview med US Weekly, hvor hun afslører nogle af hendes skøreste hemmeligheder, for eksempel at hun børster tænder op til seks gange om dagen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Katy Perry overvejede selvmord

Katy Perry afslører også, at hun til trods for rygterne aldrig har fået lavet en plastikoperation, at hendes naturlige hårfarve er "egern brun", hun rejser altid med sin bamse og så har hun OCD, hvilket er en sygdom, der kan forårsage tvangstanker, angst og personlighedsforstyrrelser - piv, det lyder ikke rart!

Katy Perry tror også på aliens. Hun siger, hun har en billet til det ydre rum, og så kalder hendes venner hende for en ekstremsamler.

- Alle i mit liv synes, at jeg lider af samlermani, men hvis du spørger mig, så er jeg bare en samler.

Læs også: Hvem er bedst: Katy Perry eller Lady Gaga?

En af de mærkelige ting, som Katy Perry samler på, er hår, men ikke bare almindeligt hår - det skal være hendes veninders.

- En af de første gange, jeg skulle til Grammy Awards, delte jeg omklædning med Miley Cyrus og Taylor Swift, og jeg spurgte dem om at få en lok hår fra dem hver, hvilket er underligt, men sejt, fortæller Katy Perry.

Stylefight: Katy Perry mod Blake Lively

Hvad er det sjoveste, I samler på?

KatyPerrystilgalleri

MestLæste