Kendte

Katy Perry overvejede selvmord

Af Marie Søndergaard 30. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det var virkelig hårdt for Katy Perry at komme gennem skilsmissen med Russell Brand. Så hårdt, at hun overvejede at tage sit eget liv.

Ulykkelig kærlighed gør ondt! Det gjorde det også på Katy Perry, da hun efter 14 måneders ægteskab blev skilt fra skuespiller og komiker Russell Brand i december 2011. Og selv om hun nu er kærester med Jonh Mayer, fylder skilsmissen stadig meget.

På sit kommende album "Prism" synger Katy Perry om bruddet med Russell Brand, og teksten handler blandt andet om, at hun ligger på et badeværelsesgulv og tænker på, hun ikke kan mere, men ender med at kigge sig i spejlet og beslutte sig for at blive.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Katy Perry kritiseret for at bruge truede dyr

- Sangen beskriver, hvor hårdt jeg havde det på det tidspunkt. Jeg spurgte mig selv, om jeg kunne blive ved med at holde det ud. Om jeg skulle blive ved med at leve, siger Katy Perry til Billboard Magazine.

Katy skriver kun sange om følelser, hun selv har oplevet, for hun kan slet ikke lade være. Hun føler, det er den eneste måde at skrive sange på.

Læs også: Katy Perry er belieber

- Jeg siger altid til mine fans, at hvis de vil kende sandheden om mig, skal de bare lytte til mine sange, fortæller Katy Perry.

Heldigvis har Katy Perry det godt igen, men det må godt nok have været hårdt! Hvordan kommer man bedst videre fra ulykkelig kærlighed, synes du?

Læs mere om

MestLæste