Kendte

Katy Perry forsvarer dyrene

Af Line Sølvhøj Johansson 19. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Katy Perry er i sin video til hittet ”Roar” blevet kritiseret for at bruge truede dyr, men sangerinden fortæller, at dyrene ikke led nogen last i hendes video.

En organisation, der kæmper for dyrs rettigheder, har kritiseret Katy Perry for at bruge truede dyr i musikvideoen til hendes hit "Roar". I videoen optræder der blandt andet en krokodille, som Katy Perry børster tænder på, og en elefant, som hun bader sammen med. Og organisationen har så kritiseret hende, fordi de mener, at dyr, der bliver brugt til underholdning, lider rigtig meget.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Katy Perry kritiseret for at bruge truede dyr.

Men Katy Perry forsvarer nu dyrene og forklarer, at de havde det godt under optagelserne. Og for at sikre sig helt, at dyrene ikke led nogen last, var der faktisk en dyrerettigheds-organisation til stede under optagelserne, og de mener ikke, at dyrene var udsat under optagelserne.

- American Humane Association var på settet under optagelserne til musikvideoen, hvor en elefant, en abe, fugle og en tiger medvirkede. Efter at have set rapporten, mener vi, at retningslinjerne for at bruge dyr sikkert i optagelser er blevet fulgt, og at ingen dyr led skade under optagelserne, har de efterfølgende skrevet.

Læs også: Det handler Katy Perrys sang om.

Katy Perry går faktisk selv meget op i dyrevelfærd, så det betyder meget for hende, at dyrene havde det godt under optagelserne.

Læs også: Katy Perry er belieber.

Synes I, det er forkert at bruge dyr i musikvideoer eller film?

MestLæste