Kendte

Katherine Jackson vil ikke se sine børn

Af Thomas Flindt 14. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Michael Jacksons mor, Katherine, er godt og grundigt skuffet over Janet, Randy, Rebbie og Jermaine Jackson.

Dramaet i familien Jackson fortsætter. For nogle uger siden var Michael Jacksons mor, Katherine, pludselig forsvundet.

Så kom det frem, at hun bare var på ferie i Tuscon, Arizona, men så viste det sig, at det var hendes børn, Janet, Randy, Jermaine og Rebbie, der prøvede at holde hende væk fra sine børnebørn, Paris, Prince og Blanket. Forvirrende? Meget!

Læs også: Hvad sker der i familien Jackson?

En ting er sikker: Familiefreden eksisterer ikke i familien Jackson. Selv om Katherine Jackson ikke kommer med offentlige udtalelser om sine børn eller børnebørn, så er det nu kommet frem, at hun er meget skuffet over sine børn, der har prøvet at forhindre hende i at se og tale med sine børnebørn.

- Katherine ønsker ikke at se dem (Randy, Janet, Rebbie og Jermaine, red.) lige nu, fordi hun er knust over, hvordan de misbrugte hendes tillid og undlod at fortælle hende, at Michaels børn havde prøvet at kontakte hende, fortæller en kilde.

Læs også: Michael Jacksons børn vil være stjerner

Michael Jacksons børn, Paris, Prince og Blanket, prøvede forgæves at komme i kontakt med Katherine i over en uge, og en overvågningsvideo foran familiens hus i Calabasas, Californien, forstærkede mistanken om at Janet, Randy, Rebbie og Jermaine var ude på noget.

Det er dog aldrig blevet afsløret præcis, hvad de var ude på, men nogle mener, at de var ude efter Michaels ejendom og penge.

Læs også: Paris Jackson - Derfor havde vi masker på

Er det klogt, at Katherine Jackson dropper kontakten til sine børn, der har handlet bag hendes ryg, eller bør hun hellere mødes med dem og tale om problemerne? Hvad synes I?

Vi Unge Facebook, Vi Unge

MegetMere