Kendte

Hvad sker der i familien Jackson?

Af Thomas Flindt 25. juli 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den sidste uges tid har været turbulent for Michael Jacksons familie, der igen tiltrækker negativ opmærksomhed.

Man havde håbet, at galskaben i familien Jackson ville stoppe efter, at Michael Jackson døde på tragisk vis efter en overdosis. Det har bare ikke helt været tilfældet.

Læs også: Paris Jackson sørgede over sin far

I sidste uge var Michaels mor, Katherine, pludselig forsvundet fra hjemmet i Calamasas, Californien. Paris Jackson, Michaels datter, udtrykte på twitter bekymring for sin bedstemor, der også er Paris og hendes to søskende, Blanket og Princes, værge, som betyder, at hun passer på og bestemmer over dem, indtil de er 18 år.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- 8 dage! Noget er galt. Det ligner ikke min bedstemor … jeg vil snakke med hende nu!! Skrev Paris i mandags på sin twitter.

Læs også: Michael Jacksons børn vil være stjerner

Bagefter kom det frem at Katherine var på ferie i Arizona, og Michaels bror, Randy Jackson, svarede Paris igen med en tweet.

- Ingen bliver afskåret for at snakke med mor (Katherine, red.). Hun er blot en 82-årig dame, som følger doktorens råd om at hvile sig og afstresse langt væk fra telefoner og computere. Alle i familien ved det, men jeg vil gerne forsikre resten af verdenen om, at hun har det fint, lød beskeden fra Randy.

Læs også: Paris Jackson - Derfor havde vi masker på

Men fortæller Randy sandheden? Det har længe været kendt, at Randy og hans to søskende, Janet og Jermaine, gerne ville have del i Michael Jacksons formue, som Paris og hendes søskende har arvet.

Vi Unge Facebook, Vi Unge

Rygter om at Randy, Janet og Jermaine havde ført Katherine væk fra Paris, Blanket og Prince opstod straks, og en episode i går puster kun nyt liv til historien.

Randy, Janet og Jermaine skulle angiveligt have fulgt efter Paris og hendes søskende til deres hjem for at overtale dem til at besøge Katherine i Arizona, hvor de ville overtale børnene til at dele arven med dem.

Læs også: Michael Jacksons datter mobbet

Janet skulle også have råbt og slået til Paris, da hun nægtede at give Janet sin telefon, men videoovervågningen fra huset er ikke så tydelig.

Den sidste uges begivenheder i familien Jacksons liv virker meget absurde. Hvorfor skulle bedstemor Katherine forsvinde? Og beskederne på twitter? For ikke at glemme den mærkelige episode ved børnenes hjem?

Hvad tror I, at der foregår i familien Jackson? Kæmper de stadig om penge?

MestLæste