Kendte

Kardashian/ Jenner-familien i krig på Twitter

Af Marie Søndergaard 17. februar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ej, hvor ledt! Kylie er blevet svinet slemt til af en anden celeb, og det har fået hendes familie helt op i det røde felt. Læs historien her!

Kardashian/Jenner-familien er efterhånden vant til at få lidt hårde ord med på vejen på de sociale medier. Men det er altså ikke alt, familien vil finde sig i, så da Amber Rose svinede Kylie Jenner til på det groveste, trådte storesøster Khloe til, og det har startet en sand Twitter-krig!

Læs også: Kylie taler ud om plastikkirurgi

- Kylie er et barn, som burde gå i seng klokken syv om aftenen og slappe af. Tyga skulle skamme sig. Sådan har jeg det bare. Helt sikkert. Han har en smuk kvinde og et barn, og dem forlod han for en, som lige er fyldt 17 år, sagde Amber Rose i et radioprogram, hvor der blev spurgt ind til, hvad hun syntes om rygterne om, at Kylie og Tyga er et par.

Tag testen: Er du Kendall eller Kylie Jenner?

Det blev Khloe Kardashian virkelig sur over, så hun skrev på Twitter:

- Amber Rose har sagt til Foxx, at hun var stripper som 15-årig. Lad være med at bekymre dig om min søster, som har styr på sin karriere allerede som 17-årig.


Amber Rose.

Derefter hev Amber virkelig sine lede skyts frem og skrev:

- Jeg er glad for, du nævnte, at jeg har været stripper som 15-årig. Jeg var den lille, billige tøs, som forsørgede min familie, ligesom din storesøster også er en billig tøs, som forsørger sin. Vi er kvit, skrev Amber med en henvisning til Kim Kardashian, som hun giver skylden for, at hendes eget forhold med Kanye West ikke gik.

Læs også: Kim angrebet til modeshow

Det ser ikke ud til, at Twitter-krigen stopper lige foreløbig. Hvad synes I om, at man sviner hinanden sådan til på de sociale medier?


SeKylieJennerssmukkeforvandling

MegetMere