Kendte

Kære mig, da jeg var 15 år: Influencer Tine Maria tager os med tilbage i tiden

Af Selina Sander Jensen 22. april 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad ville youtuber og influencer Tine Maria sige til sit 15-årige jeg, hvis hun havde muligheden for det? Det kan du få svaret på lige her.

Her kan du læse hele brevet, som Tine Maria har skrevet til sit 15-årige jeg. 

LÆS OGSÅ: 8 fede ting ved at være teenager

"Kære 15-årige mig...

Tak, fordi du er dig og altid bærer din personlighed med stolthed – det bliver du glad for i dine voksenår. Du er en stærk pige, selv om andre siger noget andet.

Det er noget lort, at ham fyren, du kan lide, ikke har det på samme måde, men du bliver ikke kun glad igen – du bliver også megataknemmelig for, at det ikke var med ham, du fik dit første kys og din første gang.

Du vil blive rigtigt forelsket en dag og endda også blive elsket tilbage for præcis den, du er. Du vil også komme til at kysse nogle frøer, og du må ikke lade en afvisning gå ud over din selvtillid. Nogle mennesker passer ikke sammen, og det har intet at gøre med, hvad du er værd.
Du vil også få det godt igen, selv om det ikke virker sådan. Du vil få nogle fantastisk gode veninder, som giver præcis den uendelige mængde kærlighed til dig, som du giver dem.

Sig pyt en gang imellem. Det er bestemt ikke værd at diskutere alting, bare fordi man kan, og det gør, at folk ikke føler, at de kan komme til dig.

Hold igen med at dømme folk – det er dårlig energi, både for dig og for den, du dømmer. Du ved ikke, hvad andre går igennem, og dine fordomme gør, at andre mennesker føler, at de ikke kan være dem selv – en følelse, du har følt utallige gange. Vær i stedet nysgerrig og forsøg at forstå, hvorfor andre gør, som de gør. Det giver dig stor inspiration og gør dig til et bedre menneske, og samtidig får du andre til at føle sig hørt, og det er en kæmpe sejr for alle.

Du har altid været god til at være inkluderende. Bliv ved med det, selv om du vil opleve at blive holdt udenfor. Du kan godt være sej, sød og en person, folk kan lide, uden at det skal være på bekostning af andre.

Folk er også ligeglade med, hvad du går i, så tag det tøj på, du har råd til, og som du selv synes om!

Husk at sætte pris på din mor og far. Jeg ved, at de kan drive dig til vanvid til tider, men du vil også lære, at de også kun er mennesker ligesom dig, og de prøver også selv at navigere rundt i livet.

Og sidst, men ikke mindst: Lad være med at ødelægge dit hår med dit glattejern, please …"

LÆS OGSÅ:  5 ting alle teens vil fortryde

Læs mere om

MegetMere