Kendte

Justin Timberlake og Jessica Biels drømmebryllup

Af Thomas Flindt 11. september 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Når Justin Timberlake og Jessica Biel skal giftes i oktober, kommer der ikke til at mangle noget som helst.

Der er ingen tvivl om, at Justin Timberlake og Jessica Biel er et af Hollywoods hotteste par, og deres bryllup skal selvfølgelig matche det ry.

Derfor har det forelskede par inviteret deres gæster til et drømmebryllup i den syditalienske by Bernalda, og det anslås at koste omkring fem millioner dollar - tæt på 30 millioner kroner!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Justin Timberlake bestemmer kærestens outfits

Alle detaljerne er nøje planlagt, og bruden har haft en finger med i spillet, selv om hun slet ikke har tid.

- Som enhver anden brud har Jessica været med til at planlægge brylluppet, selv om hun påstod, at hun ikke havde tid, fortalte en kilde til America's Star.

Bryllupsarrangøren Diana Sorenso har også afsløret små detaljer om drømmebrylluppet, der angiveligt skal holdes på Hotel Palazzo Margherita.

- Jeg har hørt, at brylluppet bliver intimt med palmetræer i en smuk have. Der vil være blomster i massevis, og det bliver ekstremt elegant - det mest vidunderlige bryllup Palazzo længe har set, fortæller Diana, der selv har arrangeret et bryllup på det dyre hotel.

Læs også: Justin Bieber vil ikke være som Justin Timberlake

Det forventes, at kendte navne som Amy Adams, Ellen DeGeneres og NSync kommer til det eventyrlige drømmebryllup i Italien, og de kan godt lade deres guldkort og kontanter blive hjemme - Justin Timberlake og Jessica Biel betaler nemlig alt!

Bonus-info: Hotel Palazzo Margherita ejes af instruktøren Francis Ford Coppola, som er manden bag "Godfather"-filmene, og så har han været med til at producere Kristen Stewarts nye film "On the Road".

Læs også: Justin Timberlake om "Bollevenner"

Hvor skulle jeres drømmebryllup holdes?

Vi Unge Facebook, Vi Unge

MestLæste