Kendte

Justin Biebers sammenbrud - Er det Selenas skyld?

Af Benedikte Brix 11. marts 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har bruddet med Selena Gomez taget så hårdt på Justin Bieber, at han har fået et sammenbrud?

De seneste dage har Justin Bieber været på virkelig mange avisforsider og gossipsites verden over bugner med historier om en Justin, der er lidt ved siden af sig selv. Faktisk ser det ud til, at han har en dårlig periode.

Læs også: Justin Bieber kollapset

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Historierne handler om, at Justin Bieber opfører sig skandaløst for tiden, hvor han er sammen med en masse piger, har fået divanykker, kommer på hospitalet og så videre. Til hans fødselsdag kom han op at diskutere med nogle dørmænd og i mandags kom han to timer for sent til sin egen koncert. Torsdag besvimede Justin på scenen, og nu har han også aflyst en af sine to koncerter i Portugal, som skulle have været i morgen.

Læs også: Fans tilgav Justin Biebers sjusk

Nogle mener, at det, der sker med Bieber lige nu, er et sammenbrud, der er kommet som en reaktion på hans brud med Selena Gomez. En kilde tæt på Justin afslører nemlig, at han har haft det rigtig svært, efter de to stjerner slog op, og at det kan være grunden til, at han nu er ved at forvandle sig til en bad boy.

- Han var vildt forelsket i hende, siger insideren til The Sunday People.

- Hun holdt ham jordbunden. Hun har været et tårn af styrke gennem al hysteriet, der følger med, når man er en af verdens mest berømte popstjerner. At han mistede hende, var som at miste sit anker.

Læs også: Beliebers gjorde fødselsdagen bedre

- De var sammen i så lang tid i forhold til, at de er så unge. Han har ikke helt vidst, hvad han skulle gøre uden hende. Han er ensom. De holdt hinanden jordbundne og forstod det niveau af berømmelse, de begge havde. Nu ved hans venner, at han har brug for mere støtte end nogensinde før.

Tror du, at Justin Bieber er lidt ved siden af sig selv på grund af Selena Gomez?

MestLæste