Kendte

Beliebers gjorde fødselsdagen bedre

Af Benedikte Brix 4. marts 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Bieber kom til at sige, at han havde den værste fødselsdag i fredags, men nu siger han, den var god – både på grund af vennerne og alle de søde Beliebers.

DaJustin Bieber holdt fødselsdag på en natklub i fredags, forlod han festen tidligt - faktisk kun cirka en halv time efter, han var kommet.

Mange medier skriver, at Justin gik, fordi hans gode ven Jaden Smith, som er 14 år og derfor mindreårig, ikke måtte komme ind på natklubben.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg sagde, det var min værste fødselsdag, men det var på grund af de klaphatte, der skubbede til mine fans og blev aggressive, skriver Justin Bieber til et helt sort billede på Instagram.

Læs også: Justin Bieber - Undskyld jeg røg hash

Justin Bieber skriver også, at han slet ikke havde forsøgt at få Jaden Smith ind på natklubben, og en kilde bekræfter, at Justin gik fra natklubben, fordi Jaden dukkede op uanmeldt, og Justin ville være loyal over for sin gode ven.

- Derudover var det ikke min værste fødselsdag, for alle mine venner hjemme fra fløj ind, jeg var bare sur i øjeblikket, skriver Bieber.

Dagen efter var han dog glad igen, og det viste han i et tweet til alle de Beliebers, der havde skrevet til ham på hans fødselsdag.

Læs også: Justin Bieber anmeldt for overfald

- Jeg ser og så alle beskederne fra hele verden. I fik mig til at smile. Jeg elsker jer. Tak.

Hvad ville gøre din fødselsdag bedre, hvis du var i dårligt humør?

MestLæste