Justin Bieber
Kendte

Justin Biebers romantiske gave til fans

Af Sisse Tvegaard Andersen 17. oktober 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Bieber var i gavehumør i London i weekenden. Se, hvad en flok heldige piger fik af superstjernen.

Da Justin Bieber lørdag aften var på vej ind på den eksklusive natklub Tape i London efter sin koncert i the O2 Arena, stod der som altid en flok fans og ventede på ham.

Læs også: Sådan var koncerten med Justin Bieber

Og denne gang fik de mere end bare et glimt af den verdensberømte sanger. Justin besluttede sig nemlig for at give sine fans en gave. Han købte et kæmpe bundt roser af en gadesælger og gav fansene hver en rød, pink eller hvid rose.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Justin Bieber bruger sut

Efter sigende brugte Justin over 100 dollars på roser til sine fans, som han overrakte dem med et stort smil. Sødt!

Justin Bieber
Foto: All Over
Justin Bieber
Justin Bieber

I galleriet her kan du masser af andre grunde til at elske Justin Bieber:

DerforelskerviJustinBieber

På Valentines Dag 2012 besøgte Justin 6-årige Avalanna Routh, der led af en sjælden kræftsygdom. Han holdt kontakten med hende, og han tog hende med på en tur rundt i New York i juni 2012. Hun var også hans ”One Less Lonely Girl” til en af hans koncerter. Da Avalanna døde senere på året, påvirkede det Justin rigtig meget.
Da en tornado ramte Oklahoma i juli 2013, lagde Justin 200 koncertbilletter i statens hovedstad til side til fans, der gik på de skoler, der blev ødelagt i stormen.
Da Justin hørte om Belieberen Kate O’Neill, der var kommet slemt til skade i et biluheld, holdt han en intimkoncert for hende og hendes familie og venner.
For hver billet der bliver solgt til en Justin Bieber-koncert, donerer Justin en dollar til velgørenhed. Overskuddet fra salget af hans parfumer går også til velgørenhed.
Justin arbejder meget sammen med foreningen Make A Wish, hvor børn med livstruende sygdomme kan få deres højeste ønsker opfyldt. Faktisk var Justin den første sanger, der opfyldte hele 200 ønsker for børn, der gerne ville møde ham! Det er altså ret sejt.
Justin Bieber blev selv mobbet i skolen, og derfor blev han vildt imponeret, da han så en video med australske Casey Heynes. Casey blev en internetberømthed, da hans mobbere filmede deres overfald på ham. Casey havde efter tre års mobning endelig fået nok, og i videoen forsvarer han sig selv ved at løfte sin plageånd. Efter at have set videoen sagde Justin, at Casey var et af hans idoler, og han tog ham endda med på scenen under sin koncert i Melbourne!
Efter den forfærdelige tyfon i Fillippinerne hjalp Justin med at samle over tre millioner dollars ind til ofrene. Udover at spille koncert for ofrene, spiller han også basket og dansede med dem. Nurh!
Da Justin skulle være med i ”Saturday Night Live”, købte han pizzaer til de fans, der ventede på ham i køen. Det er altså ret overskudsagtigt!
Selvom Justin har megatravlt, tager han sig alligevel engang imellem tid til at retweete og svare sine fans på Twitter!

Læs mere om