Justin Bieber med kasket på
Kendte

Justin Bieber bruger sut

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 2. juni 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er dukket nogle liiidt mærkelige billeder op af Justin Bieber.

Sutter er noget, man mest forbinder med småbørn og ikke popstjerner, men ikke desto mindre er en af verdens største stjerner begyndt at bruge sut.

Læs også: Sanger beskylder Justin Bieber for at stjæle "Sorry"

Justin Bieber var nemlig til Formel 1 i Monaco i weekenden og er blevet fotograferet mange gange med en sut i munden:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Mange fans synes, at det virker mærkeligt, men der er faktisk en megagod grund til, at Justin går rundt med en sut i munden. Han vil nemlig gerne holde op med at ryge!

Læs også: Derfor klippede Justin Bieber sit hår af

Det er jo totalt godt, at Justin gerne vil bryde sin dårlige vane, og sutten hjælper ham altså med at holde sig fra cigaretterne.

Vi hepper på Justin og håber, at han kan blive røgfri.

I galleriet kan du se en masse grunde til at elske Justin Bieber:

DerforelskerviJustinBieber

På Valentines Dag 2012 besøgte Justin 6-årige Avalanna Routh, der led af en sjælden kræftsygdom. Han holdt kontakten med hende, og han tog hende med på en tur rundt i New York i juni 2012. Hun var også hans ”One Less Lonely Girl” til en af hans koncerter. Da Avalanna døde senere på året, påvirkede det Justin rigtig meget.
Da en tornado ramte Oklahoma i juli 2013, lagde Justin 200 koncertbilletter i statens hovedstad til side til fans, der gik på de skoler, der blev ødelagt i stormen.
Da Justin hørte om Belieberen Kate O’Neill, der var kommet slemt til skade i et biluheld, holdt han en intimkoncert for hende og hendes familie og venner.
For hver billet der bliver solgt til en Justin Bieber-koncert, donerer Justin en dollar til velgørenhed. Overskuddet fra salget af hans parfumer går også til velgørenhed.
Justin arbejder meget sammen med foreningen Make A Wish, hvor børn med livstruende sygdomme kan få deres højeste ønsker opfyldt. Faktisk var Justin den første sanger, der opfyldte hele 200 ønsker for børn, der gerne ville møde ham! Det er altså ret sejt.
Justin Bieber blev selv mobbet i skolen, og derfor blev han vildt imponeret, da han så en video med australske Casey Heynes. Casey blev en internetberømthed, da hans mobbere filmede deres overfald på ham. Casey havde efter tre års mobning endelig fået nok, og i videoen forsvarer han sig selv ved at løfte sin plageånd. Efter at have set videoen sagde Justin, at Casey var et af hans idoler, og han tog ham endda med på scenen under sin koncert i Melbourne!
Efter den forfærdelige tyfon i Fillippinerne hjalp Justin med at samle over tre millioner dollars ind til ofrene. Udover at spille koncert for ofrene, spiller han også basket og dansede med dem. Nurh!
Da Justin skulle være med i ”Saturday Night Live”, købte han pizzaer til de fans, der ventede på ham i køen. Det er altså ret overskudsagtigt!
Selvom Justin har megatravlt, tager han sig alligevel engang imellem tid til at retweete og svare sine fans på Twitter!

Læs mere om

MestLæste