Kendte

Justin Biebers navn misbrugt i forfærdelig sex-sag

Af Louise Wethke Buch 9. marts 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad sker der?! En 42-årig mand er sigtet for at udgive sig for at være Justin Bieber og begå over 900 sexkrænkelser mod Bieber-fans på nettet.

En 42-årig australsk mand er i dag blevet sigtet for over 900 sexkrænkelser mod unge Justin Bieber-fans på nettet. Det skriver politiet i Queensland i en pressemeddelelse. Den australske mand har siden 2007 udgivet sig for at være Justin Bieber og har oprettet falske profiler på både Facebook og Skype. På den måde har han fået Bieber-fans til at sende nøgenbilleder til ham.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Justin Bieber mistænkt for overfald

Manden er tidligere dømt for sexkrænkelser mod mindreårige. Politiet i Queensland i Australien har anholdt manden, og kriminalinspektør Jon Rouse kalder sagen ”forfærdelig".

- At så mange børn kunne tro, at de kommunikerede med denne specifikke berømthed viser, at vi bliver nødt til at genoverveje den måde, vores samfund lærer børn om sikkerhed på nettet, siger Jon Rouse.

Læs også: Er Justin Bieber i gang med et nyt album?

I galleriet kan du læse, hvorfor vi elsker Justin Bieber:

DerforelskerviJustinBieber

På Valentines Dag 2012 besøgte Justin 6-årige Avalanna Routh, der led af en sjælden kræftsygdom. Han holdt kontakten med hende, og han tog hende med på en tur rundt i New York i juni 2012. Hun var også hans ”One Less Lonely Girl” til en af hans koncerter. Da Avalanna døde senere på året, påvirkede det Justin rigtig meget.
Da en tornado ramte Oklahoma i juli 2013, lagde Justin 200 koncertbilletter i statens hovedstad til side til fans, der gik på de skoler, der blev ødelagt i stormen.
Da Justin hørte om Belieberen Kate O’Neill, der var kommet slemt til skade i et biluheld, holdt han en intimkoncert for hende og hendes familie og venner.
For hver billet der bliver solgt til en Justin Bieber-koncert, donerer Justin en dollar til velgørenhed. Overskuddet fra salget af hans parfumer går også til velgørenhed.
Justin arbejder meget sammen med foreningen Make A Wish, hvor børn med livstruende sygdomme kan få deres højeste ønsker opfyldt. Faktisk var Justin den første sanger, der opfyldte hele 200 ønsker for børn, der gerne ville møde ham! Det er altså ret sejt.
Justin Bieber blev selv mobbet i skolen, og derfor blev han vildt imponeret, da han så en video med australske Casey Heynes. Casey blev en internetberømthed, da hans mobbere filmede deres overfald på ham. Casey havde efter tre års mobning endelig fået nok, og i videoen forsvarer han sig selv ved at løfte sin plageånd. Efter at have set videoen sagde Justin, at Casey var et af hans idoler, og han tog ham endda med på scenen under sin koncert i Melbourne!
Efter den forfærdelige tyfon i Fillippinerne hjalp Justin med at samle over tre millioner dollars ind til ofrene. Udover at spille koncert for ofrene, spiller han også basket og dansede med dem. Nurh!
Da Justin skulle være med i ”Saturday Night Live”, købte han pizzaer til de fans, der ventede på ham i køen. Det er altså ret overskudsagtigt!
Selvom Justin har megatravlt, tager han sig alligevel engang imellem tid til at retweete og svare sine fans på Twitter!

Læs mere om