Justin Bieber
Kendte

Er Justin Bieber i gang med et nyt album?

Af Sophie Niemann 1. marts 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Bieber afslører nye ”beats” på hans Instagram-profil!

Justin Bieber lagde i går et par videoer på hans Instagram, hvor han arbejder med nogle nye ”beats”. Noget tyder på, at han er i gang med et nyt album. Det håber vi i hvert fald!

Læs også: Lækre billeder af Justin Bieber på scenen

Hvis man kigger godt efter i videoen, kan man se, at filen, som han arbejder med, hedder ”new vibe with Josh – Arrange”. Måske henviser han til Josh Gudwin? Han hjalp nemlig Justin Bieber med at producere hans sidste album ”Purpose”. Men der er intet der er sikkert.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Justin Biebers mange frisurer gennem tiden

Vi krydser vores fingre for, at Justin Bieber er i gang med et nyt album, for vi kan næsten ikke vente med at høre mere fra ham.

Se en af videoerne her:

I dag fylder Justin Bieber 23 år og vi på redaktionen ønsker ham et kæmpe stort tillykke!

Hvad synes du om hans nye ”beats”?

Elsker du også Justin Bieber? Se i galleriet herunder hvorfor vi elsker ham!

DerforelskerviJustinBieber

På Valentines Dag 2012 besøgte Justin 6-årige Avalanna Routh, der led af en sjælden kræftsygdom. Han holdt kontakten med hende, og han tog hende med på en tur rundt i New York i juni 2012. Hun var også hans ”One Less Lonely Girl” til en af hans koncerter. Da Avalanna døde senere på året, påvirkede det Justin rigtig meget.
Da en tornado ramte Oklahoma i juli 2013, lagde Justin 200 koncertbilletter i statens hovedstad til side til fans, der gik på de skoler, der blev ødelagt i stormen.
Da Justin hørte om Belieberen Kate O’Neill, der var kommet slemt til skade i et biluheld, holdt han en intimkoncert for hende og hendes familie og venner.
For hver billet der bliver solgt til en Justin Bieber-koncert, donerer Justin en dollar til velgørenhed. Overskuddet fra salget af hans parfumer går også til velgørenhed.
Justin arbejder meget sammen med foreningen Make A Wish, hvor børn med livstruende sygdomme kan få deres højeste ønsker opfyldt. Faktisk var Justin den første sanger, der opfyldte hele 200 ønsker for børn, der gerne ville møde ham! Det er altså ret sejt.
Justin Bieber blev selv mobbet i skolen, og derfor blev han vildt imponeret, da han så en video med australske Casey Heynes. Casey blev en internetberømthed, da hans mobbere filmede deres overfald på ham. Casey havde efter tre års mobning endelig fået nok, og i videoen forsvarer han sig selv ved at løfte sin plageånd. Efter at have set videoen sagde Justin, at Casey var et af hans idoler, og han tog ham endda med på scenen under sin koncert i Melbourne!
Efter den forfærdelige tyfon i Fillippinerne hjalp Justin med at samle over tre millioner dollars ind til ofrene. Udover at spille koncert for ofrene, spiller han også basket og dansede med dem. Nurh!
Da Justin skulle være med i ”Saturday Night Live”, købte han pizzaer til de fans, der ventede på ham i køen. Det er altså ret overskudsagtigt!
Selvom Justin har megatravlt, tager han sig alligevel engang imellem tid til at retweete og svare sine fans på Twitter!

MestLæste