Kendte

Justin Biebers mor stiller krav til hans kæreste

Af Line Sølvhøj Jensen 24. maj 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er ikke alle piger, Justin Biebers mor vil acceptere til hendes søn. Hun mener nemlig, at Justin Bieber skal have en god pige med gode manér.

Patti er en meget beskyttende mor over for Justin Bieber, og hun har, siden han blev kendt, forsøgt at sørge for, at han stadig var barn og ikke levede det vilde kendisliv.

Læs også: Justin Bieber har skrevet en sang til sin mor.

Men selv om Patti er meget beskyttende over for Justin Bieber, så har hun givet masser af plads til Justin Biebers kæreste Selena Gomez. Og det er måske meget heldigt, at det lige netop er Selena Gomez, som Justin Biebers hjerte banker for, for det er ikke sikkert, at Justin Biebers mor ville give en anden pige lige så meget kærlighed.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Justin Bieber skal overvåges.

Justin Bieber forklarer nemlig, at hans mor er ret kræsen med, hvem han dater, og i et interview til US Weekly fortalte Justin Bieber, at en af de største grunde til, at han elsker Selena Gomez så højt, er, at hun passer rigtig godt sammen med hans familie.

Læs også: Er Justin Bieber jomfru?

- Min familie elsker hende, og det kan være vanskelligt, fordi min mor er vældig kræsen. Min mor ønsker, I ved, en god pige med gode manér, siger Justin Bieber.

Vi er virkelig glade for, at Patti kan lide Selena Gomez, for Justin og Selena er det sødeste kendispar!

Læs også: Justin Bieber i hed kærlighedsscene.

MestLæste