Kendte

Justin Biebers hus ransaget af politiet

Af Thomas Flindt 15. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Politiet rykkede i går ind i Justin Biebers hus og arresterede en af hans venner – læs historien her!

I sidste uge beskyldte en af Justin Biebers naboer ham for at have kastet æg på sit hus, og efterfølgende kom det frem, at skaderne løb op i over 100.000 kroner. Popstjernen er dog ikke blevet kendt skyldig i sagen, men i går rykkede Los Angeles' politi ind i Justin Biebers luksusvilla i Calabasas.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Justin Bieber og Selena Gomez på camping

11 politivogne kørte derfor op foran Justin Biebers hus tidligt i går morges og vækkede Justin og hans venner, der havde overnattet i huset. Betjentene rykkede ind i huset og fortalte bagefter, at popstjernen var meget samarbejdsvillig.

Efterfølgende udtalte politiet i en pressemeddelelse, at Justin Bieber hverken var blevet arresteret eller frikendt, og at politiet havde ledt efter overvågningsvideo og æg, som kunne linke Justin Bieber til hærværkssagen på naboens hus.

Læs også:
Justin Biebers skandaler fortsætter

- Justin svarede ikke på spørgsmål, mens vi var der, det vil han gøre gennem sin advokat, lød det fra politiets talsmand.

Samtidig blev Justin Biebers ven Lil Za anholdt for besiddelse af kokain, men der var ingen beviser på, at Justin Bieber havde nogen tilkobling til de ulovlige stoffer. Hans kaution er blevet sat til 110.000 kroner.

Justin Biebers naboer har før beskyldt ham for at larme og feste for meget, og han er endda også blevet beskyldt for at have overfaldet en af dem, men der har aldrig været gyldige beviser.

Tror I, Justin Bieber har kastet æg på sin nabos hus?

JustinBieberslapperafvedpoolen

MestLæste