Kendte

Justin Biebers forfølger risikerer fængselsstraf

Af Thomas Flindt 27. juli 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Fotografen, der forfulgte Justin Bieber i starten af sommeren, kan ende med at ryge i fængsel, efter at han er blevet sigtet for uforsvarlig kørsel.

Først lignede det en lille drengestreg fra Justin Biebers side, da han i starten af juni blev stoppet i sin skinnende Fisker Karma-bil, fordi han havde kørt for stærkt.

Læs også: Justin Bieber - Man skal kun have sex med en man elsker

Men så kom det frem, at Justin flygtede fra en paparazzi-fotograf, der var så ivrig efter at få et billede af Bieber, at han fotograferede imens han kørte. Det må man bare ikke efter at en ny lov trådte i kraft i 2010, og nu er fotografen blevet sigtet og risikerer at få en fængselsstraf.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Politiet kom på sagen, og fotografen Paul Raef kan nu risikere at få et år i fængsel plus en bøde på 3500 dolla - lidt over 21.000 kroner.

Læs også: Bliver de bedre end Justin Bieber

Ifølge Ekstrabladet har en talsmand fra politiet afsløret, at den 30-årige fotograf er sigtet for at køre for tæt efter en anden bil, at køre uforsvarligt for at kunne tage et billede og for ikke at overholde færdselsreglerne.

Så mens Justin Bieber kun fik en fartbøde, kan Paul Raef ende med at ryge i brummen. Er det retfærdigt, nu hvor de begge kørte uforsvarligt?

Tag testen: Hvilken Justin Bieber-sang er du?

MestLæste