Kendte

Justin Biebers fans gik amok i Oslo

Af Line Sølvhøj Jensen 31. maj 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I går var Justin Bieber i Oslo for at give koncert, og de mange Bieber-fans gik ret meget amok. Se blandt andet videoen, hvor de forfulgte Bieber i en båd!

Justin Bieber var i går i Oslo, hvor han skulle give koncert, og selv om Bieber er vant til ivrige fans, der vil gøre alt for at komme tæt på ham, så var han alligevel ret overrasket over de norske fans, der virkelig gjorde alt, hvad de kunne, for at komme tæt på deres idol.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Bieber overfaldt fotograf efter bokse-undervisning.

Justin Bieber postede blandt andet en video efter koncerten, hvor han sejler, og hvor hans fans hoppede i forskellige både for at sejle efter ham. Se videoen her!

Læs også: Usher - Justin Bieber er bedre til piger end mig.

Men Justin Bieber blev også ret bekymret for sine mange fans, der slet ikke lod til at tage hensyn til hinanden, da de stod i kø inden koncerten.

- NORGE - lyt til politiet, please. Jeg vil ikke have, at nogen kommer til skade. Jeg ønsker, at alt går efter planen, men jeres sikkerhed kommer først, twittede Justin Bieber og skrev igen lidt efter:

- … for at showet skal starte, må I høre efter politiet. Vi er alle bekymrede for jeres sikkerhed, og jeg ønsker det bedste for jer. Please, hør efter!

Læs også: Justin Bieber i hed kærlighedsscene.

Synes I, det er ok, at fans går helt amok for at møde deres idol?

Justin Bieber, koncert, Oslo, fans, både, video, billeder

Bieber-parade

MestLæste