Kendte

Justin Bieber: Sandheden kom frem

Af Oliver Kokholm Ungermann 13. juni 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der var hold i de ord, Justin Bieber skrev til sine fans for nyligt - nu er der nemlig nyt om en af anklagerne imod ham. Læs om det her!

Nu er der endeligt godt nyt for Justin Bieber igen. Efter en periode med mange anklager og kritik af gamle videoer, er Justin blevet frikendt i en sag om tyveri.

Læs også: Justin Bieber i kamp om nyt navn

For en måned siden, anklagede en amerikansk dame nemlig stjernen for at have stjålet hendes telefon, da hun forsøgte at tage billeder af ham. Hun påstod, at Justin Bieber forsøgte at vride telefonen ud af hånden på hende og tvang hende til at vise, at hun ingen billeder havde taget af ham.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men efter at politiet har afhørt flere vidner på stedet, er de kommet frem til, at kvindens anklager er forkerte, og Justin ingenting har gjort i den sag. Og det er da også det, han forsøgte at fortælle på twitter, da sagen startede:

- Det er svært for mig at forsvare mig selv hver eneste dag. Men så ser jeg de her rygter. Sandheden vil komme frem, lovede Justin, og det er den gjort.

Læs også: Video: Se Justin Bieber blive afhørt

- Min mor har opdraget mig til at være sød mod andre. Og jeg vil blive ved med at være den, hun har opdraget mig til at være. Jeg elsker mennesker, og jeg vil forsøge at være sød mod alle, selv når tingene ikke er fair. Lad være med at tro på rygter. Suk, skrev Justin.

Det må være SÅ hårdt at have så mange anklager imod sig, så hvor er vi bare glade på Justins vegne!

JustinBieberstranden