Kendte

Video: Se Justin Bieber blive afhørt

Af Oliver Kokholm Ungermann 11. marts 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det ser desværre ikke ud til, at Justin Bieber får fred lige foreløbigt. Nu er der kommet videoer fra hans afhøring i sagen om hans bodyguard. Se dem her!

Der findes åbenbart ikke den vinkel fra Justin Biebers sager, som ikke skal frem i medierne. Tidligere er flere billeder og videoer blevet offentliggjort fra Justins egen sag, og nu har mediet TMZ fået fat i videoer, der viser en tydeligt irriteret Justin Bieber blive afhørt omkring, at hans bodyguard skulle have tæsket fotograf.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Skal du se videoen af Justin Biebers penis?

I videoerne kan vi se, at Justin Bieber tydeligvis ikke bryder sig særligt meget om situationen. Han bliver gentagende gange sur over de spørgsmål, han bliver stillet, og det er der vel heller ikke noget at sige til, når man bliver afhørt i så mange timer og får spørgsmål, som ikke rigtig har noget at gøre med selve sagen.

Justin bliver specielt sur, da han bliver spurgt ind til Selena Gomez, og det virker som om, at han rigtig gerne vil beskytte hende og holde hende ude af sagen. Det synes vi er sødt!

Læs også: Har Justin Bieber og Selena Gomez været på date?

Videoerne, som tydeligvis forsøger at vise de gange, hvor Justin bliver lidt sur eller er træt, er klippet sammen af TMZ, og det er derfor dem, der har valgt, at vi skal se disse sider af afhøringen og ikke alt det andet.

Se videoerne her:

JustinBiebervisertatoveringerifængslet

MestLæste