Justin Bieber
Kendte

Justin Bieber: Sådan er mit kærlighedsliv

Af Sisse Tvegaard Andersen 6. december 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Superstjernen Justin Bieber afslører detaljer om sit dating-liv.

Der går konstant nye rygter om, hvem Justin Bieber dater, men nu har han for en gangs skyld selv udtalt sig om sit kærlighedsliv. Da han var gæst i ”The Ellen Show” i går, havde han et helt klart svar på spørgsmålet om, hvem han dater i øjeblikket:

Læs også: Justin Biebers romantiske gave til fans

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg dater ikke nogen. Jeg er single. Og jeg leder faktisk heller ikke efter en kæreste, sagde Justin.

I showet afslørede han også, at han ikke har en profil på dating-appen Tinder, og at han faktisk aldrig har prøvet en dating-app.

Justin siger dog, at det faktisk er lidt hårdt altid at være alene, når man er på turné, men at han heldigvis har sin hund Esther med sig. Nurh!

Læs også: Kom med på besøg hos Justin Bieber

Se interviewet med Justin her:

I galleriet kan du se Justin Bieber og andre stjerner fortælle om deres mest kiksede date:

Stjernerneskiksededates

- Jeg tog en pige med på en italiensk restaurant på den første date, og så spildte hun spaghetti udover sig selv. Det var forfærdeligt pinligt, og hun gik aldrig ud med mig igen.
- Jeg var på en date med en fyr, og han var ikke klar over, at jeg kunne se hans telefon – og der sad han og skrev romantiske beskeder til en anden pige!
– Min værste date var tre timer, hvor ingen sagde et ord. Ham, jeg var på date med, var totalt genert, så jeg sad bare der og prøvede at udfylde de pinlige tavsheder ved at stille ham alle mulige spørgsmål. Jeg prøvede virkelig at give det en chance.
- Jeg gik ud med en pige, som var så genert, at hun dårligt nok sagde et ord. Jeg sagde: ”Hvad har du så lavet for tiden?”, og hun svarede: ”Ikke så meget”. Hun dræbte samtalen totalt!
– Jeg inviterede en pige ud at spise på en fin restaurant i Los Angeles. Vi bestilte en masse mad, men da regningen kom, opdagede jeg, at jeg havde glemt min pung! Min far var nødt til at komme med den, før jeg kunne betale. Det var så pinligt, og Nick og Joe driller mig stadig med det.
- Jeg var meget nervøs og klodset, så jeg spildte en hel bøtte med popcorn ned i skødet på en pige, lige da vi havde sat os i biografen. Det var virkelig pinligt, men hun tog det heldigvis rigtig fint.
- Jeg var på date med en rigtig sød pige, men hver eneste gang jeg sagde noget, så grinte hun helt vildt højt – og hendes grin var virkelig mærkeligt. Så det blev kun til den ene date!
- Min værste date var med en fyr, der fortalte mig, at han ikke kunne være venner med tykke mennesker eller nogle, der ikke så godt ud. Der gik ikke lang tid, før det gik op for mig, at jeg måtte væk derfra!
- Jeg var på en blind date i biografen med en fyr, og midt i filmen skulle jeg på toilettet. Vi sad næsten helt bagerst, og på vej ned gled jeg, og faldt bogstaveligt talt ned af alle trapperne foran hele salen! Alle kiggede på mig, men filmen kørte, så jeg kunne ikke engang lave en joke. Jeg har aldrig været så pinlig, som da jeg gik tilbage til min plads!
- Jeg vidste ikke, hvad der var normalt at gøre, for eksempel som på hvilken date, det er passende at kysse en pige. Men jeg endte med at kysse hende, men i sidste øjeblik mistede jeg modet, og så fik jeg i stedet kysset hende på halsen, hvilket er et meget intimt sted at kysse en på anden date.

Læs mere om