Kendte

Justin Bieber på skateboard

Af Line Sølvhøj Jensen 6. februar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Bieber er i fuld gang med at indspille sangene til sit kommende album, og pauserne bliver brugt på at stå på skateboard.

Justin Bieber har rigtig travlt for tiden, fordi han er i studiet for at indspille sangene til sit nye album, som forventes at udkomme senere på året.

Justin Bieber afslørede blandt andet på twitter, at både Timbaland og Lil Wayne har været forbi studiet, og at han for tiden arbejder hele natten og sover hele dagen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Justin Bieber til Michael Jackson-ceremoni.

Men heldigvis er der også tid til pauser, og Justin Bieber brugte pauserne sammen med sit skateboard på en rampe uden for studiet.

Læs også: Justin Bieber i 50'er look.

Selv om Justin Bieber plejer at være en trofast bruger af twitter, så hans fans kan følge med i, hvad han laver, så har det kommende album taget så meget af Justin Biebers tid, at han har forsømt twitter i et par dage:

- Undskyld at jeg har været væk fra twitter. Jeg brugte de sidste to dage på at fokusere på albummet. Tak til alle mine fans, der har vist mig støttet. Jeg elsker jer, twittede Justin Bieber.

Læs også: Justin Bieber bliver filmstjerne i 2012.

Justin Bieber er nemlig meget tro mod sine fans, og i et interview fornylig sagde han til en journalist, at han er ligeglad med, hvad folk tænker om ham, men det betyder noget for ham, hvad hans fans tænker.

Justin Bieber, billeder, skater, skateboard, kommende album, indspilninger, nyt album

MestLæste