Kendte

Justin Bieber til Michael Jackson-ceremoni

Af Line Sølvhøj Jensen 27. januar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Bieber indrømmer, at han var ret nervøs for at skulle optræde ved ”Michael Jackson Hand and Footprint” ceremonien i går.

Efter af have været verdenskendt i nogle år og givet bunkevis af koncerter skulle man ikke tro, at Justin Bieber kunne blive nervøs for at optræde. Men Justin Bieber indrømmede i går ved "Michael Jackson Hand and Footprint" ceremonien, at han var ret nervøs for at skulle optræde, især fordi Michael Jackson betød ret meget for ham og har givet ham meget inspiration.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Fotografer jagter Paris Jackson.

Men det var ikke kun Justin Bieber, der var spændt på sin optræde ved ceremonien. Paris Jackson præsenterede Justin Bieber og indrømmede, at hun selv er stor fan af ham.

Læs også: Her er Justin Biebers første video.

Justin Bieber holdt en hyldesttale til Michael Jackson og sang ved ceremonien. Efterfølgende fik han lov til at sidde sammen med Michael Jacksons børn og familie, som var en stor ære for ham.

Læs også: Justin Bieber gav en gave i julegave.

Efter ceremonien twittede Justin Bieber om begivenheden, og han skrev blandt andet, at Michael Jackson var den største. Samtidig takkede han Paris Jackson for, at han måtte kommer, og skrev, at Michael Jackson altid vil være en, han ser meget op til.

Justin Bieber, Paris Jackson, Michael Jackson, video, hyldesttale, billeder, ceremoni

Se Justin Biebers hyldesttale til Michael Jackson her:

MestLæste