Kendte

Justin Bieber og Selena Gomez første kys

Af Line Sølvhøj Jensen 19. juni 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Bieber fortæller i et interview, om første gang han kyssede sin smukke kæreste Selena Gomez.

Der er vist ikke noget i hele verden, der er i tvivl om, at Justin Bieber og Selena Gomez er vildt forelsket. Man ser dem næsten aldrig sammen, uden at de holder om hinanden og kysser - både når de er alene og i offentligheden.

Læs også: Justin Bieber i hed kærligheds-scene.

I et interview hos talkshow-værtinden Ellen DeGeneres blev Justin Bieber blandt andet spurgt om hans første kys med Selena Gomez, og Bieber lagde ikke skjul på, at det var en fantastisk oplevelse:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Mit første kys med Selena var det bedste i mit liv. Det var i en bil. Det var skummelt og spontant og bare helt fantastisk, fortalte den forelskede Justin Bieber.

Læs også: Justin Bieber vil snart have børn.

Justin Bieber og Selena Gomez' kærligheds-historie:

I 2009: Justin Bieber udtalte, at han syntes, Selena Gomez var køn, men at han ikke kunne lide hende "på den måde" (løøøøgn!)

I 2010: Selena Gomez var to gange i studiet hos talkshow-værtinden Ellen DeGeneres. Første gang udtalte hun, at Justin Bieber var som en lillebror for hende, men næste gang afslørede hun, at det ikke helt passede. Kærligheden spirrede nemlig allerede der mellem "Jelena".

Læs også: Justin Bieber overraskede Selena Gomez med romantisk date.

I 2011: Lige efter nytår blev Justin Bieber og Selena Gomez taget i at kysse, og de blev også set holde i hånd. Kort tid efter mødte de op til en Oscar-fest, hvor de stod frem som kærester.

I 2012: Kærligheden mellem Justin Bieber og Selena Gomez er stadig superhot, og deres kærlighed smitter af på os alle. De gør alt for hinanden, og Justin Bieber overrasker gang på gang Selena Gomez med søde kærestegaver. For nylig havde Bieber lejet en helikopter til Selena.

JustinogSelenashotel

MestLæste