Kendte

Justin Bieber droppede sin ‘one less lonely girl’

Af Line Sølvhøj Jensen 6. maj 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Da Justin Bieber fornylig gav koncert i Dubai, blev det uden hans ’one less lonely girl’. Bieber havde nemlig valgt at droppe det store øjeblik.

Et af de helt store højdepunkter, når Justin Bieber giver koncert, er øjeblikket, hvor en pige blandt publikum bliver udvalgt til at blive Biebers 'one less lonely girl'. Tusindvis af pigehjerter hamrer inden koncerten, for hvad nu, hvis det er en af dem, der bliver Biebers pige for en aften! Men sådan var det altså ikke helt, da Justin Bieber gav koncert i Dubai.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Miley Cyrus' alvorlige råd til Justin Bieber.

Justin Bieber og hans crew havde nemlig besluttet, at Bieber skulle droppe at hive en pige op på scenen, som han plejer under "One Less Lonely Girl", for at tage hensyn til de muslimske piger og deres religion. I deres religion er det nemlig ikke velanset, at mænd rører kvinder, når de ikke er gift, og normalt plejer Justin Bieber at udvælge en pige, som kommer på scenen sammen med ham, og som han flirte med, mens han synger "One Less Lonely Girl". Det ville ikke være velanset under her, og det respekterede Justin Bieber fuldt ud.

- Han ønskede ikke at fornærme nogen. Han viste følsomhed og ønskede virkelig at vise respekt for de mennesker, han gav koncert for, fortæller en kilde.

Se videoen: Den sjoveste Justin Bieber prank.

Under en koncert i Tyrkiet stoppede Justin Bieber også flere gange koncerten for at give plads til, at de mange fans kunne bede, som de plejer. Og efterfølgende skrev fans på twitter, at de var glade og overraskede over, at Bieber ærede og respekterede deres religion.

Læs også: Justin Bieber gør nar ad sine kritikere.

Vi synes, det er god stil, at Justin Bieber tænker så meget på sine fans under koncerterne.

MestLæste