Justin Bieber
Kendte

Justin Bieber afslører, hvorfor han aflyste sin tour

Af Nadia Laas Hansen 3. august 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi håber bare, han er ok!

Justin Bieber afslører nu på sin Instagram, den sande grund til aflysningen af sin ”Purpose”-tour. Og vi er megalettede over, at han ikke stopper med at synge.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Han skriver nemlig, at den pause, han tager nu, ikke skal tages som et på, at han stopper helt.

Her kan du læse hans post:

- Jeg tager denne pause nu, fordi jeg gerne vil holde i det lange løb. Både i forhold til min karriere, men også personligt, skriver han.

Han skriver også, at han har haft det svært, fordi han har ladet sig styre af ”ødelagte forhold”.

Læs også: Stopper Justin Bieber karrieren?

- Jeg har ladet mine usikkerheder styre mig, og jeg har ladet mine ødelagte forhold diktere, hvordan jeg opførte mig over for andre, og hvordan jeg behandlede andre mennesker. Jeg lod bitterhed, jalousi og frygt styre mit liv, står der blandt andet.

- Jeg er ekstremt taknemlig for at have mennesker i mit liv, som de sidste par år har hjulpet mig med at bygge mig op igen, og som har mindet mig om, hvem jeg er, og hvem jeg gerne vil være. De har mindet mig om mine tidligere beslutninger og tidligere forhold, og at de ikke må diktere mine fremtidige beslutninger og mine fremtidige forhold, skriver han videre.

Læs også: Test dig selv: Er du ægte Belieber?

Det lyder som om, at Justin virkelig har brug for en pause, og vi håber, han kommer oven på igen.

Derfor elsker vi Justin Bieber:

DerforelskerviJustinBieber

På Valentines Dag 2012 besøgte Justin 6-årige Avalanna Routh, der led af en sjælden kræftsygdom. Han holdt kontakten med hende, og han tog hende med på en tur rundt i New York i juni 2012. Hun var også hans ”One Less Lonely Girl” til en af hans koncerter. Da Avalanna døde senere på året, påvirkede det Justin rigtig meget.
Da en tornado ramte Oklahoma i juli 2013, lagde Justin 200 koncertbilletter i statens hovedstad til side til fans, der gik på de skoler, der blev ødelagt i stormen.
Da Justin hørte om Belieberen Kate O’Neill, der var kommet slemt til skade i et biluheld, holdt han en intimkoncert for hende og hendes familie og venner.
For hver billet der bliver solgt til en Justin Bieber-koncert, donerer Justin en dollar til velgørenhed. Overskuddet fra salget af hans parfumer går også til velgørenhed.
Justin arbejder meget sammen med foreningen Make A Wish, hvor børn med livstruende sygdomme kan få deres højeste ønsker opfyldt. Faktisk var Justin den første sanger, der opfyldte hele 200 ønsker for børn, der gerne ville møde ham! Det er altså ret sejt.
Justin Bieber blev selv mobbet i skolen, og derfor blev han vildt imponeret, da han så en video med australske Casey Heynes. Casey blev en internetberømthed, da hans mobbere filmede deres overfald på ham. Casey havde efter tre års mobning endelig fået nok, og i videoen forsvarer han sig selv ved at løfte sin plageånd. Efter at have set videoen sagde Justin, at Casey var et af hans idoler, og han tog ham endda med på scenen under sin koncert i Melbourne!
Efter den forfærdelige tyfon i Fillippinerne hjalp Justin med at samle over tre millioner dollars ind til ofrene. Udover at spille koncert for ofrene, spiller han også basket og dansede med dem. Nurh!
Da Justin skulle være med i ”Saturday Night Live”, købte han pizzaer til de fans, der ventede på ham i køen. Det er altså ret overskudsagtigt!
Selvom Justin har megatravlt, tager han sig alligevel engang imellem tid til at retweete og svare sine fans på Twitter!

Læs mere om