Kendte

Julie Zangenberg om jul og veninde-gaver

Af Line Sølvhøj Jensen 20. december 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Julie Zangenberg er med i årets julekalender, hvor hun spiller Den Indemurede Pige. Men hvordan foregår Julies egen jul? Læs med her!

Hvordan plejer du at holde jul?
- Med min familie hos mine forældre på Frederiksberg. Vi er en stor familie, så vi bliver nok en 20 stykker og en masse mad! Det glæder jeg mig til.

Hvilken julekalender er din yndlings og hvorfor?
- Jeg er vokset op med Pyrus, så den vil altid have et godt sted i mit hjerte. Jeg kunne godt lide, hvordan de fik gjort danmarkshistorie spændende og sjov. Derudover var jeg også glad for "Absalons hemmelighed", fordi det var en spændende historie, og der var god musik i og alle spillede godt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Andreas Jessen om piger og romantik.

Hvad ønsker du dig i julegave?
- Jeg ønsker mig en køkkenmaskine, der hedder en Kitchen Aid! I rød! Jeg har haft lidt travlt i år, men jeg får lidt fridage i januar, og så skal der altså bages chokolade kager, cookies - det hele!

Hvad er en god veninde-julegave?
- Jeg får lavet mine negle hver anden uge hos noget, der hedder Silkyway. Det er den bedste forkælelse, og de er så søde og behagelige dernede, så de fleste af mine veninder får nok en behandling dernede. Ellers kunne det være en fin og enkel ting bare at tage sig tid til at skrive et rigtigt sødt kort til ens veninde, hvor man fortæller hende, hvorfor hun er sej, og hvor glad man er for hende. Det bliver vi jo alle sammen glade for.

Læs også: Thomas Ernst om kærlighed og julegaver.

Har du et godt jule-scoretrick?
- Jeg er ikke så god til scoretricks, så jeg tror bare, at jeg går hen og siger 'hej' til personen.

MestLæste