Julia Sofia
Kendte

Julia Sofia sælger Columbus: Er færdig med vanlife

af Nikolaj Kesting 25. april 2023
Foto: Hanne Juul
Influenceren har selv været med til at sætte minibussen i stand, men nu skal den ikke være i familien mere.

Den har bragt dem på flere store eventyr, men nu er det slut.

For influencer Julia Sofia og hendes søster Ida Imilia, der også er et kendt ansigt på Instagram, har valgt at skille sig af med deres minibus, de ganske morsomt har døbt Columbus.

Det skriver begge søstre på deres Instagram-profiler.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

– Han har taget os på mange eventyr – fra smukke solnedgange på Samsø, til nationalparker, søer, skove og kyststrækninger i Kroatien. Han har været det bedste lille hjem på hjul.

– Men vi har gang i nye spændende projekter, og derfor har vi valgt, at Columbus skal videre til et nyt hjem, hvor han igen vil kunne blive taget på eventyr, skriver de to influencere, der tilsammen har mere end 480.000 følgere.

Hvilke projekter, der præcis er tale om, som betyder, at vanlife-livsstilen ikke kan forfølges mere, specificerer de ikke.

Søstrene købte Columbos i foråret 2020, mens corona havde lukket Danmark ned.

Dengang var der ikke meget på bussen, der virkede. Men med lidt hjælp fra et par handy-venner blev købet kampklar. Endda med sovepladser til hele fire personer.

– Det er både vemodigt, men også den helt rigtige beslutning! Der er så mange kilometer tilbage i ham, og så mange eventyr der venter derude, skriver Julia Sofia og Ida Imilia.

Vil man blive den næste ejer af Colombus kræver det dog, at man har en opsparing liggende. Julia Sofia vil nemlig have 185.000 for køretøjet, der har kørt 255.000 kilometer.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

MestLæste