Zendaya

Zendaya

Kendte

Zendaya overrasker på Coachella

Mariah Leitisstein 24. april 2023
Fans fik i den grad noget at juble over, da det amerikanske multitalent dukkede op på scenen til dette års 'Coachella'.

Hun er bedst kendt for sin prisvindende rolle i HBO-serien 'Euphoria', men Zendaya har faktisk også en ganske succesfuld musikkarriere bag sig.

Det er dog længe siden, at den 26-årige hollywoodstjerne har gjort sig som popstjerne.

Derfor kom det i den grad bag på fans, da 'Dune'-stjernen pludselig dukkede op på scenen til weekendens 'Coachella'-festival i Californien.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Zendaya gik på scenen i fornemt selskab med Labrinth for at synge numrene 'All Of Us' og 'I'm Tired', som er fra soundtracket til 'Euphoria'.

- Jeg kan ikke udtrykke min taknemmelighed nok for denne magiske aften. Tak til min bror Labrinth for at invitere mig og give mig det smukkeste og sikreste sted på scenen igen, skrev Zendaya på sin Instagram lørdag aften efter sin optræden på den stjernespækkede musikfestival i Indio, Californien.

- Og til publikummet i aften ... wow. Mit hjerte er så fyldt. Jeg kan ikke takke jer nok for den kærlighed, jeg modtog i aften, det fik alle mine nerver til at forsvinde. Jeg er så taknemmelig.

Og Zendaya har da også god grund til at takke det fremmødte publikum, som mere eller mindre smeltede sammen af begejstring, da hun dukkede op på scenen.

Zendaya har ikke været på scenen, siden hun afsluttede sin sidste turne i 2015. Det er altså næsten otte år siden.

- Jeg trak mig tilbage fra musikken for et stykke tid siden af flere årsager, tweetede hun i marts 2022.

- Men jeg elsker det stadig virkelig meget.

Læs mere om

MestLæste