jojo_siwa_springer_ud_-_jeg_er_ogsaa_til_piger
Kendte

JoJo Siwa springer ud: ”Jeg er også til piger”

Af Josephine Sjelhøj 25. januar 2021
Internet-stjernen JoJo Siwa har delt med sine fans, at hun også er til piger. Læs om, hvordan den seje stjerne valgte at springe ud.

JoJo Siwa har afsløret, at hun er en del af LGBTQ-miljøet, og at hun ”aldrig har været så glad, som hun er lige nu.”

Den 17-årige YouTuber valgte at springe ud i en TikTok-video, hvor hun sang med på Lady Gagas hit ”Born This Way.”

I et skær af regnbuelys kan man se Jojo synge med på de ikoniske ord: "No matter gay, straight, or bi/Lesbian, transgendered life/I'm on the right track baby/I was born to survive."

Den seje video blev efterfulgt af et tweet, hvor JoJo står i en t-shirt med ordene: ”Best. Gay. Cousin. Ever.”

Selvom superstjernen brugte ordet ”gay” om sig selv, så fortalte hun også, at hun faktisk ikke er klar til at sætte et officielt mærke på sig selv, fordi hun stadig ikke helt præcist ved, hvad hendes seksualitet er.

”Det eneste jeg ved er, at alle mennesker er fantastiske,” siger JoJo. ”Lige nu er jeg super duper glad og vil dele så meget med verden, som jeg kan. Men jeg vælger også at holde nogle ting private, indtil jeg ved mere og er klar til at dele det med andre.”

LÆS OGSÅ: 3 råd til dig, der er i tvivl om din seksualitet og dit køn

Hun understreger, at det vigtigste er, at man er klar over, at uanset hvem man elsker, så er det helt okay. Selvom det kan føles skræmmende, vil der altid være folk, der er parate til at acceptere en for præcis den, man er, når man er klar til at springe ud.

LÆS OGSÅ: Denne film fik Demi Lovato til at indse, at hun også var til piger

Den tidligere ”Dance Moms”-stjerne har fået en masse støtte fra sine fans, som var meget stolte af, at hun har valgt at være åben omkring sin seksualitet med dem. Derfor lavede JoJo også en Instagram live, hvor hun talte med sine fans om, hvornår hun vidste, at hun også var til piger, og hvordan hendes familie reagerede.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

JoJo fortalte sin fans, at hun altid har vidst, at hun kunne blive forelsket i både piger og drenge, men at hendes mor næsten vidste det, før hun selv gjorde.

”Min mor sagde til mig, at hun kunne fornemme, at jeg ikke kun var til fyre, og at det var helt okay. Jeg har en fantastisk familie.”

Se et klip fra JoJos Instagram live her.

MegetMere