Kendte

Jimilian: - Det falder jeg for

Af Marie Søndergaard 15. december 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nice! Vi har fået sangeren Jimilian til at afsløre, hvad han falder for hos en pige. Se den søde video her!

Vi er mange, der har tænkt over, hvad Jimilian mon falder for, når det kommer til piger. Det er nu opklaret! Vi har nemlig fået den søde sanger til at fortælle, hvad han leder efter hos en pige, hvor det mest romantiske sted at tage på date er, og hvad det sødeste kompliment, han kan få fra en pige, er.

Læs interviewet: Vicky fra "Geordie Shore": Livet som reality-stjerne

Se den søde video af sangeren her:Hvad synes du om det, Jimilian siger?

Stjernernesdrømmedates

- Min drømmedate er nok en date ved stranden. Jeg elsker at være ved stranden, for jeg elsker at surfe. Vi kunne spise middag sammen, jeg kunne lære dig at surfe. Det ville være romantisk.
- Jeg vil ikke sige, at jeg er girl-crazy, for det får mig til at lyde som en skørtejæger, og det er virkelig ikke mig. Men jeg er flirtende – måske lidt for flirtende, og jeg kan lide at have det sjovt. Men når det kommer til den perfekte date, er jeg ret gammeldags. Jeg kan lide at gå ud at spise, for der har du en chance for at tale med personen og lære dem bedre at kende.
- Den ideelle drømme-førstedate ville være at lave et eller andet vildt, som for eksempel at tage hende med i en forlystelsespark. Jeg ville ikke bare tage ud og spise, det ville være alt for akavet.
- Min drømmedate - og den bedste date, jeg har haft - var da en person tog mig med ud, og vi spiste middag på stranden. Det var så sødt. Vi endte med at gå en tur på stranden, og til sidst dansede vi sammen. Det var meget cheesy-romantisk, men jeg elsker det. Det var sejt!
- Jeg fløj en pige til Paris for et enkelt måltid, og så fløj vi tilbage til USA. Det var ret godt. Men jeg dater egentlig ikke.
- Min bedste date nogensinde var med min kæreste, og jeg vidste faktisk slet ikke, det var en date til at starte med. Men så kyssede han mig pludselig, og så vidste jeg det! Vi arbejdede sammen, så det var lidt skandaløst, men så kyssede han mig, og jeg var sådan: ”Oh, det er en date!”, og nu er vi meget lykkelige.
Søde Justin lejede hele Staples Center i Los Angeles, så han kunne se Titanic sammen med Selena Gomez på en kæmpe skærm – kun de to. Nurh!
- Det er ret hårdt at date … For eksempel med en middag eller noget i den stil. En anstrengt akavet situation er meget mærkelig, specielt for mig af en eller anden grund, så jeg vil hellere ud og lave noget vildt og eventyrlystent.
- Det har intet at gøre med daten. Det hele handler om, hvem du er på date med. Den skøre, uoverskuelige og magiske kemi opstår mellem nogle personer, og det er det, man skal holde fast i.
- Min drømmedate vil være at tage på stranden om aftenen. Vi kunne tænde et lille bål.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste