Kendte

Vicky fra "Geordie Shore": Livet som reality-stjerne

Af Marie Søndergaard 5. november 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Yay! Vi har snakket med sjove Vicky Pattison fra MTV-serien ”Geordie Shore” om op- og nedturene som reality-stjerne, og så prøver hun også at snakke dansk!

Følger du også med i reality-serien "Geordie Shore", der bliver sendt på MTV søndag aften? Så kender du helt sikkert sjove, søde og temperamentsfulde Vicky Pattison! Vi har mødt hende og snakket med hende om livet som megakendt reality-stjerne.

Hvorfor valgte du at være med i "Geordie Shore"?
- Jeg var vildt træt af mine jobs, for jeg arbejdede på en bar og som telefonsælger, og jeg ville gerne noget mere. Jeg så, at de søgte deltagere til det her reality-program, og jeg er vildt fan af "Jersey Shore", så jeg syntes, det lød sjovt og spændende.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tag testen: Hvilken reality-serie skal du være med i?

Havde du nogen bekymringer om at blive reality-stjerne?
- Jeg vidste slet ikke, hvad jeg gik ind til, og det blev ikke forklaret ordentligt for mig, hvordan livet ville blive efter, jeg kom med i serien. Man bliver virkelig kastet ud i det på godt og ondt, og intet er privat længere.

Hvad har været det bedste ved at være med i serien?
- Det har været, at jeg har fået mulighed for at rejse til så mange lande og byer, jeg ikke ville have besøgt, hvis det ikke var for serien. Og så har jeg mødt så mange seje mennesker.

Hvad har været det værste?
- Intet er privat. Jeg ville ønske jeg havde holdt lidt mere igen med nogle ting. Det er svært at skjule noget, og jeg har grædt og mistet mit temperament, men jeg ville ønske, at jeg havde husket, at nogle ting bare er for mig. Jeg ville gøre nogle ting om, hvis jeg kunne, men jeg ville klart være med i serien igen, hvis jeg kunne skrue tiden tilbage.

Tag testen: Kan du dine "Paradise Hotel"-citater?

Hvad er dine tips til dem, som også gerne vil prøve lykken som reality-stjerne?
- Du skal være dig selv og ikke være bange for at sige dine meninger. Du skal også være tro mod din person og ikke lade dig selv falde ind i en eller anden rolle. Og så husk på, at nogle ting kun er for dig, så forsøg at holde dem private.

Vi lavede også en lille video med Vicky, hvor hun prøver kræfter med Vi Unges sprog-udfordring. Hun er jo vildt god til det, men det kniber lidt med det danske - den var også svær!

Hvad synes I om "Geordie Shore"?

StjernernetilMTVVideoMusicAwards2014