Kendte

Jennifer Lawrence taler ud om nøgenbilleder

Af Marie Søndergaard 8. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
For første gang fortæller Jennifer Lawrence, hvordan hun har det med de nøgenbilleder, der blev lækket af hende, og hvordan det var at skulle sige det til familien!

Flere kendte kvinder blev ramt af nøgenskandalen i slutningen af august, hvor billeder fra stjernernes iCloud blev lækket på nettet, så alle kunne se dem. Mange af stjernerne har nægtet, at det er dem på nøgenbillederne, men Jennifer Lawrences talskvinde har indrømmet, at billederne af J-Law er ægte, og nu fortæller Jennifer for første gang, hvor forfærdelig en tid det har været for hende.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Ariana Grande afviser nøgenbillede-rygte

- Hver gang, jeg prøvede at skrive noget, begyndte jeg at græde eller blev vred, fortæller Jennifer til magasinet Vanity Fair om at skulle skrive en offentlig udtalelse om skandalen.

Hun mener ikke, at hun har fortjent at blive hængt ud på den måde bare fordi, hun er en kendt person.

Læs også: De bedste Jennifer Lawrence-citater

- Det er min krop, og det burde være mit valg, og det, at det ikke har været mit eget valg, er så ulækkert. Jeg kan ikke fatte, at vi lever i sådan en verden, siger Jennifer om lækket af billederne.

Noget af det værste for Jennifer har været at skulle fortælle sin familie om nøgenbillederne!

Test dig selv: Hvor meget ved du om Jennifer Lawrence?

- Jeg er ligeglad med, hvor mange penge jeg har fået for "The Hunger Games". Jeg lover jer, at hvis man får valget mellem at tjene de penge, men samtidig at skulle ringe til sin far og fortælle, hvad der er sket, så er pengene ikke det værd. Heldigvis spillede han golf, så han var i godt humør, siger Jennifer Lawrence.

Hvad synes I om det, Jennifer siger?

JenniferLawrence

MestLæste