Kendte

Jennifer Lawrence taler ud om Liam Hemsworth

Af Oliver Kokholm Ungermann 26. november 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der har gået hede rygter om, at JLaw og Liam ikke kun har et godt øje til hinanden i ”The Hunger Games”, og nu fortæller Jennifer endelig, hvad de har sammen! Læs her, hvad hun siger.

Det er næsten umuligt for stjernerne at være venner, uden at der på et eller andet tidspunkt kommer rygter om, at de dater. Og det er ingen undtagelse for Jennifer Lawrence og Liam Hemsworth.

Læs også: Jennifer Lawrence taler ud om nøgenbilleder

For selv om der er kærlighed imellem dem, når de spiller Katniss og Gale i "The Hunger Games", er det ikke tilfældet i virkelighedens verden - selv om Jennifer indrømmer, at Liam er en meget flot fyr.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg ville aldrig havet troet, at jeg ville finde en fyr, der ser SÅ godt ud, som min bedste ven. Det havde jeg ikke forestillet mig, men det gør han virkelig. Han er den mest vidunderlige, elskværdige, familieorienterede, søde, sjove og fantastiske fyr, fortæller Jennifer Lawrence i et interview ifølge Mirror.

Læs også: Er det her grunde til, at Jennifer Lawrence altid falder?

Så håbede du på en romance mellem Jennifer og Liam, eller måske endda Jennifer og Josh Hutcherson, må du desværre nøjes med deres megaseje venskab.

- Hvis alt jeg fik med fra filmene var det her venskab med Josh og Liam, ville det være en velsignelse. Vores liv har ændret sig sammen, og vi har haft hinanden, siger hun.

Hvor er det skønt, at deres venskab er så stærkt! Havde du håbet på, at de ville finde sammen?

JenniferLawrencessejeudvikling

MestLæste