Kendte

Jennifer Lawrence er igen megasjov!

Af Susie Pedersen 10. juli 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er aldrig kedeligt, når Jennifer Lawrence er i nærheden. Se, hvordan hun drillede Emma Watson efter et modeshow.

Jennifer Lawrence elsker at spolere et godt billede! Hun har tidligere gjort sig bemærket i en række kendisbilleder, hvor hun uden varsel er sprunget ind bag en poserende stjerne. Det hele startede til Met Gala sidste år, hvor J-Law fjollede bag Sarah Jessica Parker, der helt uvidende poserede foran fotograferne.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: De bedste Jennifer Lawrence-citater

Siden har Jennifer blandt andet photo bombet Taylor Swift til den Golden Globe-uddelingen i januar, og nu er turen altså kommet til Emma Watson. I stedet for at springe ind i Emma Watsons billede, placerede Lawrence en hånd lige i ansigtet på "Harry Potter"-stjernen, da de to stjerner stillede op til et billede sammen. Jennifer Lawrences lille joke udløste grin og fnis blandt de to piger!

jennifer lawrence, emma watson

Jennifer Lawrence og Emma Watson er begge i Europa, da Haute Couture-modeugen i Paris lige nu løber af stablen. Stjernerne havde valgt at se Christian Diors modeshow, og det var efter showet, at de lod sig fotografere sammen.

Læs også: Jennifer Lawrence styrer verden

Det blev nogle meget fine billeder! Vi elsker simpelthen Jennifer Lawrences humor!

Nårstjernernefangirler

Ariana mødte Bruno Mars til EMA 2013 og skrev bagefter på twitter: - Nogen sang ”I Love the Way” ude på gangen, jeg vender mig om, og det er @BrunoMars. Mine organer faldt ud. Jeg er et lig. HAN ER SÅ SØD. - Vent, jeg var virkelig pinlig over for Bruno … Er ret sikker på jeg sagde: ”Jeg kaster op” på et tidspunkt. #hjælpmig #fangirler. Men jeg tog mig sammen og fortalte ham, hvor meget jeg sætter pris på hans talent, og hvordan han er min yndlings. *Træk vejret dybt*.
Miley delte et par billeder fra en Britney Spears-koncert og skrev på Instagram: - Drømme går I opfyldelse, @britneyspears ser FANTASTISK ud. - Hvis nogen fortalte mig for ti år siden, jeg ville sidde på første række til @britneyspears på premieren, ville jeg aldrig have troet på dem.
Hvis du spørger Taylor Swift, hvem den sejeste stjerne i verden er, så er svaret nemt: Beyoncé. - Jeg elsker hende mere end, hvad der er normalt. Jeg prøver virkelig meget på, at mit fangirleri ikke bliver mærkeligt, fortalte Taylor under et radiointerview.
Bella Thorne fik taget et billede med sit idol fra ”New Girl” – Zooey Deschanel. På twitter skrev hun: - AH, AH fangirler over @zooeydeschanel NEW GIRL <3
“Twillight”-stjernen Anna Kendrick havde et kæmpe fangirl-øjeblik, da hun mødte superstjernen Beyoncé. - Guys, det skete. Jeg mødte Beyoncé. Og hun er en engel. Og jeg er hende ikke værdig. Og jeg vil aldrig stoppe med at ryste. #PatheticFanGirlOfTheYear
Da Jennifer Lawrence mødte skuespilleren Damien Lewis, der spiller Brody i serien ”Homeland”, på den røde løber gik hun helt i panik over for den journalist, der interviewede hende. - Jeg har set to sæsoner af ”Homeland” to gange, og jeg går lidt i panik nu. Det er Brody. Jeg har aldrig mødt Brody. OMG, jeg kan ikke se på ham. Kig væk! Da journalisten spurgte, om hun ville møde ham, sagde Jennifer: - Nej, nej, nej! Vær cool. Vær cool. OMG, jeg elsker “Homeland” så meget. Det er den bedste serie nogensinde. OMG. OMG.
Skuespilleren Emma Roberts har flere gange fået taget billeder med fyrene fra One Direction, og hun er lidt pinlig over det. - Min lillesøster og jeg snakker bogstavelig talt om One Direction hele dagen. Jeg er bange for, at nogen nogensinde ser min telefon, og jeg er sådan: ”Slet den besked!” Det er som om, vi snakker om noget slemt. Det er bare Harry Styles, Harry Styles, Harry Styles.
Lorde er SÅ vild med Rihanna, at hun må eje alt, hvad stjernen står bag. - Hun er bare magnetisk. Man kan ikke holde øjnene fra hende. Jeg ville købe alt, hvad hun ville sælge mig, har Lorde fortalt London Evening Standart.
Ariana Grande brød spontant ud i tårer, da hun mødte sit idol, komikeren Jim Carrey. Øjeblikket blev fanget på en Instagramvideo, som Ariana senere har vist et screendump fra. Nååårh!
- Jeg elsker de her to. Så søde, ekstremt talentfulde og vanvittigt talentfulde, skrev Meghan Trainor på sin Instagram til dette billede.
Selena Gomez er kæmpestor fan af Jennifer Aniston, og da hun postede dette billede sammen med sit idol, skrev hun: - Jeg har fulgt hendes karriere, siden jeg var otte år, og nu har jeg fået lov til at se hende transformere sig i filmen CAKE. At have haft ægte samtaler med sådan et venligt hjerte, har reddet hele mit år. Årh, det er sødt!
5 Seconds of Summer er helt vilde med drengene fra One Direction og for at vise deres taknemmelighed for støtten, har de skrevet en sang, hvor de takker 1D. - Tak Niall, Louis, Harry, Zayn og selvfølgelig Liam. De havde os med på deres turné så længe, og nu vil de ikke slippe os. Det er da bromance! Drenge er jo lidt diskrete!
Da Fifth Harmonys plade gik nummer et på iTunes, tweetede Mariah Carey, at hun hørte deres musik. Det var et stor kompliment til pigerne, som reagerede som ægte fangirls: - Det er sådan en stor ære at blive genkendt af sit idol. Tak fordi du altid har inspireret os igennem din musik. Tak, Mariah! Sikke en ære.
Spice Girls var enorme, da Emma Stone var yngre, og hun var lige som alle andre teenagepiger stor fan. Da Emma fik en videohilsen fra Mel B, fik hun tårer i øjnene af glæde. - Snakker Mel B til mig?! OMG. Jeg er helt oppe at køre, jeg har helt seriøst tårer i øjnene af glæde, sagde Emma begejstret.
Taylor Swift og Lady Gaga roste for nyligt hinanden til skyerne på Twitter. Efter Gagas Oscar-optræden valgte Taylor nemlig at tweete, hvor fantastisk hun havde været. Det svarede Lady Gaga selvfølgelig tilbage på med en sød besked. - Wow, du er en skat. Livet består af venner, familie og kærlighed. Du indeholder det hele, din drømmeprins vil komme, skrev Gaga.