Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kendte

Jenna om tidligere kærestesorg: "Albert blev min redning"

Af Aviaya Valdivia Hansen 7. marts 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Jenna Bagge havde godt og grundigt ondt i kærlighedslivet, da hendes kæreste Albert trådte ind i træningslokalet og dulmede smerten.

Artiklen blev første gang bragt hos Se og Hør.

Da Jenna Bagge i vanlig stil valsede ind på gulvet iført det velkendte store smil med sin dansepartner Albert Rosin i hånden tilbage i 2020, skjulte smilet på et knust hjerte.

Det fortæller hun ærligt i det seneste afsnit af podcasten “112 for knuste hjerter”.

Et halvt år forinden havde den 33-årige danser indledt et intenst forhold til en fyr, hun mødte på datingapp’en Tinder.

På få måneder bliver det rigtig seriøst i mellem dem – hun møder hans barn og bliver en fast del af deres hverdag med madpakker, samsovning og hvad der ellers hører til i familielivet.

Han lufter tidligt ønsket om at få børn med Jenna, og hun får sågar en fødselsdagsgave af hans forældre – en plakat med gode kærlighedsråd.

Fra den ene dag til den anden går forholdet fra brandvarmt til iskoldt, da hendes daværende kæreste trækker i nødbremsen og sender Jenna ud i kulden. Uden en forklaring og uden at kontakte hende igen.

- Jeg ved stadig ikke, hvad der gik galt. Jeg har aldrig fået en forklaring, så det blev en underlig afslutning, fortæller hun i podcasten.

"Albert blev min redning"

Med et helt frisk sår på sjælen startede Jenna “Vild med dans”-sæsonen op. De lange dage i danselokalet med Albert var den distraktion, den dansende efterskolelærer havde brug for.

Når træningen var slut, blev danseparret hængende i hinandens selskab.

- Fordi jeg har to jobs – det har jeg, når jeg laver “Vild med dans”, så begynder jeg at have rigtig meget at se til, og jeg synes faktisk allerede fra start, at Albert og jeg har rigtig god kemi, så vi bruger også rigtig meget tid på at snakke, spille spil og hygge os, når vi ikke skal danse, fortæller Jenna, som lægger alle kortene på bordet fra starten.

- Jeg kan huske, at en af de første gange, vi snakkede om noget privat, der fortalte jeg ham, at jeg var et lidt dårligt sted. Så hvis jeg blev sur eller ked af det, så var det derfor. Jeg havde behov for at sige det til dem, der var tæt på mig, at jeg var lidt ved siden af mig selv, forklarer hun.

Dansen med Albert flytter stille og roligt fokus væk fra den dårlige oplevelse med Tinder-tyren. I stedet bruger hun sit krudt på at lære Albert at kende.

- Det venskab Albert og jeg fik var helt klart også et plaster på såret. Jeg tænkte meget på at lære ham at kende og lære ham at danse. Og fokusere på, at det kunne blive en rigtig fed sæson, fordi Albert og jeg havde det så godt sammen. Det begynder at tage over fra de negative tanker.

MestLæste