Kendte

Jacob Elordi: "The Kissing Booth" fik mig næsten til at droppe min karriere som skuespiller

Af Josephine Sjelhøj 10. august 2022
Foto: John Salangsang/Shutterstock/Ritzau Scanpix
Selv om ”The Kissing Booth” blev et kæmpe hit blandt Netflix-seere, har Jacob Elordi tilsyneladende et kompliceret forhold til filmene.

Da Jacob Elordi indtog rollen som Noah Flynn i Netflix-hittet ”The Kissing Booth”, kom hans navn hurtigt på alles læber.

Men på trods af den store succes, fik skuespillerens første rolle ham til at genoverveje sin karriere.

Det fortæller han i et nyt interview med magasinet GQ.

Årsagen var den store opmærksomhed rettet mod hans privatliv. Især forholdet til Joey King, der havde hovedrollen i ”The Kissing Booth”-filmene, vakte opsigt blandt fansene, og det påvirkerede Elordi.

– Det lyder måske ret følsomt og dramatisk, men jeg er følsom, og jeg er meget dramatisk. Jeg hadede at være en karakter for offentligheden. Jeg følte mig så langt fra mig selv, fortæller skuespilleren.

– Det føltes pludselig som om, jeg var en plakat. Som om jeg var en reklamesøjle. Det føltes som om, man var til salg, afslører Elordi om tiden efter den første film.

Selv om han kort overvejede et karriereskift, valgte skuespilleren ultimativt at medvirke i to efterfølgere til ”The Kissing Booth”, ligesom han også fik rollen som Nate i ”Euphoria”.

Mens Jacob Elordi stadig har blandede følelser om de populære Netflix-film, har hans ekskæreste og tidligere kollega en anden oplevelse.  

– Jeg elskede filmene så højt, og at spille den karakter gjorde mig glad. Jeg vil aldrig fortryde de film, og jeg elsker dem så højt, uanset hvad nogen siger, fortæller Joey King til The Independent.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MegetMere