Kendte

Internettet hylder Camila Cabello: Hendes krop ligner min

Af Josephine Sjelhøj 8. juni 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Zz/AP/Ritzau Scanpix
Camila Cabello er blevet spottet på badeferie i Italien, og nu bliver hun hyldet på internettet.

Camila Cabello har været på en velfortjent og afslappende ferie i Italien, og det har fået internettet til at hylde stjernen.

Cabello blev nemlig spottet i en orange bikini, og nu skriver flere på TikTok, at de er glade for at se en kendis, der har en krop, som ligner deres.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se billederne her:

– Kvinder som hende giver mig mod til at have bikini på, skriver en TikTok-bruger i en kommentar.

– Jeg har aldrig set en kendis med min kropstype før, og det får mig næsten til at græde.

Flere pointerer dog også, at stjernens krop ikke burde være hverken en nyhed eller et samtaleemne. Der er nemlig ingen, der burde få sin krop kommenteret af andre, uanset hvordan den ser ud, skriver de.

Camila Cabello blev også spottet på en strandtur tilbage i april, hvor kommentarer om hendes krop fyldte på nettet. Det fik ”Don’t Go Yet”-sangeren til at reagere i et langt Instagram-opslag, hvor hun fortalte, at hun kæmper med et dårligt kropsbillede.

– Jeg har haft bikinier på, der var for små og var ligeglad med, hvordan jeg så ud, men da jeg så billeder online og læste kommentarerne, blev jeg så ked af det, skrev hun.

Cabello kritiserede blandt andet sociale medier for at lægge et pres på kvinder, når det kommer til, hvordan de ser ud, og hvad de har på.

– Vi lever i en kultur, der har vænnet sig så meget til et billede af, hvordan en 'sund' kvindekrop ser ud, og det er slet ikke sandheden for mange kvinder, skrev hun, mens hun fortalte, at hun ofrer sin mentale sundhed, når hun forsøger at tilpasse sig de urealistiske kropsidealer.

Læs mere om

MestLæste