Kendte

Iggy Azalea i krig mod pizzeria

Af Susie Pedersen 10. februar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Et pizzeria er kommet i modvind hos Iggy Azalea efter en bestemt episode. Se, hvad der er skyld i krigen, her.

Stjernerne spiser også pizza en gang i mellem, men desværre endte Iggy Azaleas bestilling med at skuffe hende grumt. Pizzaudbringeren fra Papa John's behandlede nemlig ikke Iggy Azaleas oplysninger, som han burde, og det tweetede Iggy om efter episoden - og hun var ikke glad.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Iggy Azalea gør amok på fotograf

- @PapaJohns var mit yndlingspizzeria, men deres udbringer har givet mit personlige telefonnummer til familiemedlemmer, skrev Iggy Azalea som det første på Twitter, og det svarede pizzeriaet hurtigt på:

- @IggyAzalea, vi skulle have vidst bedre. Kunderne og vores medarbejderes privathed er vigtigt for os. Vær sød ikke at droppe os, skrev Papa John's pizzeria, og det fik altså Iggy til at hidse sig lidt mere op.

Læs også: Iggy Azalea svarer tilbage på voldtægtstrusler

Hun synes nemlig ikke, at sagen kunne overses på den måde, som pizzeriaet mente, da de skrev, at hun ikke måtte droppe dem som sit yndlingspizzasted.

- Jeg synes ikke, at datalæk er sjovt. Jeg forventer, at I kontakter mig og forklarer, hvordan I vil gøre det godt igen efter jeres lovovertrædelse omkring mine personlige oplysninger, for ellers vil der være et sagsanlæg på vej til jer, tweetede Iggy som det sidste.

Synes I, at Iggy reagerede på den rigtige måde?

IggyAzaleassejestelooks